icon

Skúsenosti s robotickým čističom okien

martina7578
25. aug 2025

Rada by som si kúpila robotický čistič okien. Okrem okien by som to vedela použiť aj na sprchový kút a zrkadlo. Na internete som si našla čistiť s dobrými recenziami. Vyčistí to dobre aj rohy okien? Máte s tým niekto skúsenosti? Nie sú to len vyhodené peniaze?

bejka90
25. aug 2025

@martina7578 ahoj ano mam 2 roky hobot388 alebo tak nejak neviem presny typ :D hmmmm no mala.som vacsie ocakavania ako to co robi :( akoze z vonku tie okna "umyje" tak no ako ledy nevoem to ani napisat :D rohy neumyje absolutne, a zvysok mam pocit ze to skor tak roztaha po tom okne...ja ked chcem aby aj bolo vidno zenieco umyl tak ho zapnem na 1 okno ak 2-3x a vzdy s cistymi handrickami. Vnutri take opackane od detskych ruk to umyje, ale kakanice od much alebo nejaku vacsiu spinu ako su odtlacky ruk neumyje. Vacsinou po nom potom utieram este:D sprchovy kut, zrkadlo umyje, iba ak mate ohranicene. My mame len tak volne stojace sklo takze nic...pisu ze aj kachlicky ale to vodny kamen ani nahodou takze tak...

1babajaga1
12. mar 2026

Mám na oknách vnútri žalúzie a na nich po bokoch tie vodiace silony,nedotrha mi ich?