Sú matrace z Jysk kvalitné?
Ahojte, viete mi prosim povedat, ci su madrace z JISK kvalitne? Alebo odkial objednat? Pozerala som Dormeo, ale to su ine palky. Je nieco v podobnej kvalite za nizsiu cenu? Povedzme max 200€ za 90x200?
Dakujem 🙂
Ja som si kupila z jysk a preklinam tu chvilu mala som radsej splacat dormeo alebo nieco ine ...po 2-3 rokoch orelezane jak slak doslova spim v diere
mam z Jisku tento https://jysk.sk/spalna/matrace/penove-matrace/p... cca 2 roky a tiez uz je prelezany ☹
máme kúpený spred 10 rokov, nie je nový ale dobre sa na ňom spinká a aj vyzerá dobre 🙂 máme "rovnaký" kúpený presne takto pred 1 rokom a o mesiac-dva sa ho chystám vyhodiť 😖🙊 asi toľko....
Ach, dakujem dievcata. Tak hladam dalej. Este skusim pozriet IKEA.
Alebo teda investujem do Dormea a budem sa drzat hesla, nie sme taki bohati, aby sme mohli kupovat lacne veci 🙈
My mame ikea matrac a sme spokojni 🙂 dokonca davaju 10 rokov zaruku na prelezanie. Kamarat po 5 rokoch ho reklamoval, lebo sa prelezal a bez slova mu vymenili za novy.
Mame z jysku matrace tvrde v strede je hruba kokosova doska, na vrchu pametova pena 2 cm, vysliel jeden madrac asi 190 eur na akciu rozmer 90×200 a musim povedat ze s manzelom od prvej noci sa nam spi ako v bavlnke. Ani raz som nebola polamana. Uz mame ich 3 roky a ziaden naznam prelezania. V jysku nam radili normalne polhadat na tie matrace a skusat ako sa lezi 😊
Este napr svokra si kupila dormeo okolo 400 - 500 eur dala ze jeden matrac a riadne dlho bola z neho dolamana. Najlpesia vec co moze byt ist priamo do predajne a polahat si na tie vylozene matrace.
Uff, no my sme kupili topper z Jysk a to je daco strasne 🙈 a to som kupovala ten akoze najkvalitnejsi, co tam mali. Tu asi fakt plati, ze nie sme tak bohati, aby sme kupovali lacne veci.
Ja mam z jysku a som mac spokojna. Kupili sme samozrejme tie kvalitnejsie,vyssie drahsie a aj detom a nemam s nimi problem a to ma muz cez 100kg. Samozrejme ich pravidelne otacam ako pri kazdom...mala som materasso a to bolo vylezane za chvilu a strasne makke mne skoro chrbat odvalilo z nich.
@adriannasvk samozrejme, záleží na type matracu, nie len znacke. Asi najťažšie je vybrať si vhodný typ matracu.
Ach jo, sestrit rozhodne nechcem, ale teda z tych cien ma odpalilo po pravde. Ano viem, ze to nie je investicia 2 roky, ale teda 700€-1000€ za novy matrac sa mi nechce velmi vysolit 😅
10 rokov späť sme kúpili v Jysku a vydržali 8rokov, minulý rok sme kúpili matrace tiež v Jysku a po 10 mesiacov ich vyhadzujem, lebo sú preležané. Jysk už nikdy viac
My sme kúpili dormeo pred 2,5 rokmi nechcela by som ich už ani zadarmo
Cena brutálna a kvalita na zaplakanie
Už isto dormeo nechcem ani vidieť

Ja som si z Jysku kupila dva matrace pred dvoma rokmi a som veľmi spokojná.