Tipy na kvalitné zariadenie do kuchyne, okrem Ikea
Ahojte. Kupili sme si byt, prerobili ho a teraz musime kupit vybavu. Do novej kuchyne by som si chcela kupit kvalitne hrnce, panvice, ale aj taniere a pribory. ZIADNA Ikea 😵💫 mam s tym uz skusenost a za mna je to otras.
Hrnce musia byt na indukciu a co sa tanierov tyka, prosim vas nejake poriadne, do mycky odolne, okruhle (nie hranate) a take ze ked ich dam do mikrovlnky tak sa nebudu chovat ako Ikeacke (tanier vriaci a jedlo v nom studene). Co sa priboru tyka uz mam favorita 😊 ale kludne aj ten poradte. Dakujem pekne kazdej "kucharke"😊
co sa hrncov tyka neporadim, taniere Arcopal alebo Arcoroc splnaju vsetky poziadavky, ktore mas
@anonym_autor hrnce mam Tefal, aj panvice, taniere kúp porcelánové.Ja som dala na krásu a kúpila kameninove či aké boli a, keď sa odlupne vidno glazúru.
Hrnce mam WMF a Zwilling, pribor Sola
@anonym_autor taniere a take, pozeraj roznych vyrobcov porcelanu. Ja mam cast Villeroy&Boch, ale to na denne otlkanie mozno u vas nie je.
Pozri Thun porcelan, Rosenthal, pripadne Porcelan z Dubi, maju klasika biele, aj dekorovane. Pekne ma aj Meissen, no ale tie ceny 🫣
A ty zas prezrad favorita na pribory, chcem kupit velku sadu, ale nic sa mi nepaci.

ja mam vsetko od vileroy & boch a nie su horuce z mikrovlnky... a hrnce tefal