Výber novej kuchynskej zásteny - biely mramor verzus antracit
Ahojte, mám tu vizualizáciu novej kuchyne, je použitá perlovo šedá s drevom. Nevieme sa rozhodnúť nad zástenou, či dať biely mramor alebo candela antracitový. Ak sa Vám chce, napíšte, ktoré vám padlo do oka ako lepšia voľba, možno sa nám bude ľahšie vyberať, keďže sa nám páčia obe 😀 ďakujem.
biely
Za tym barom sa neda sediet
Z tychto dvoch biely. My mame zastenu vo farbe pracovnej dosky. Za mna to vyzera najlepsie. A mame ostrovcek rovny s barovymi stolickami. Vzniklo tak viacej miesta na pracu. Ale pekny vyber kuchyne.
Len otazka mimo...nebojite sa spinaveho okna ked ho mate pri varnej doske? Mna to trochu odradilo ked som rozmyslala nad kuchynou.
Z tychto dvoch biely. My mame zastenu vo farbe pracovnej dosky. Za mna to vyzera najlepsie. A mame ostrovcek rovny s barovymi stolickami. Vzniklo tak viacej miesta na pracu. Ale pekny vyber kuchyne.
Len otazka mimo...nebojite sa spinaveho okna ked ho mate pri varnej doske? Mna to trochu odradilo ked som rozmyslala nad kuchynou.
@anonym_6c54fa dobrý deň, indukcia so zabudovaným odsávaním bude nakoniec na ostrovčeku.
@domuuska1 Ten barový pult je zbytočný módny výstrelok, ktorý v praxi nevyužijete.
Zástenu bielu, je to nadčasové a nezunuje sa to. Najlepšie biely obklad - kachličky.
@chrobak7 práveže ho chcem z praktického hľadiska, stoličky tam možno nebudú, ale na ostrovčeku bude indukcia a chcem to oddeliť tým pultom, nech mi nevidno všetko do kuchyne už z vchodu.
Za tym barom sa neda sediet
@anonym_1b6bdf také detaily teraz nie sú podstatné, to si poupravila AI, ide o tie odtiene a tie tam vložila správne 🙂
Mne tam ten mramor nesedi ani jeden, dala by som velkoformatovu dlazbu podobnu tomu co bude na pracovnych doskach. Mas tam uz 4 dekory, drevo a siva na skrinkach, podlaha, pracovna doska, ten mromor by bol piaty a vyzera to na kuchynu spojenu s obyvackou, takze tam bude tych dekorov este viac, nabytok, dvere, stol, stolicky. V tomto pripade je menej viac
Mne tam ten mramor nesedi ani jeden, dala by som velkoformatovu dlazbu podobnu tomu co bude na pracovnych doskach. Mas tam uz 4 dekory, drevo a siva na skrinkach, podlaha, pracovna doska, ten mromor by bol piaty a vyzera to na kuchynu spojenu s obyvackou, takze tam bude tych dekorov este viac, nabytok, dvere, stol, stolicky. V tomto pripade je menej viac
@viestta toto je kuchyňa s jedálňou, obývačku mame úplne mimo toho. Podlaha tu tiež nie je vybratá. Horné skrinky a pracovná doska sú rovnaký dekor, preto by sme to chceli oddeliť tou inou zástenou. Inak by to bolo len drevo a jedna sivá od pracovnej dosky až po vrch. Ale kľudne poraďte, ako to spraviť lepšie. 🙂
@viestta toto je kuchyňa s jedálňou, obývačku mame úplne mimo toho. Podlaha tu tiež nie je vybratá. Horné skrinky a pracovná doska sú rovnaký dekor, preto by sme to chceli oddeliť tou inou zástenou. Inak by to bolo len drevo a jedna sivá od pracovnej dosky až po vrch. Ale kľudne poraďte, ako to spraviť lepšie. 🙂
@domuuska1 a to by bolo fajn, aspon podla mna
@anonym_1b6bdf také detaily teraz nie sú podstatné, to si poupravila AI, ide o tie odtiene a tie tam vložila správne 🙂
@domuuska1
Je to super dolezity detail v stadiu navrhu a potom aj v drahych prerabkach zistia ze cely bar boly vyhodene peniaze
Ten mramor bude iba akoze? Teda nie ozajstny kamen? Iba laminatova doska v dekore mramoru?
Candela antracitový

ja som za biely