Boli ste na koncerte Dary Rolins?
Daru mám rada asi od detstva a koncert bol určite pre mnohé jej fanynky silný zážitok
A vidieť ich spolu s Lolou spolu na javisku muselo byť famózne
Ja som bohužiaľ nebola,ale ak si dalo tak som tam
Páči sa Vám ako speváčka? ..
@anonym_autor co je to Dari?
@anonym_a38d4b hrubka.
@anonym_autor nie, nepaci sa mi popova hudba, teda ani Dara ako spevacka.
@anonym_autor co je to Dari?
@anonym_a38d4b Áno hrunica
Na tomto nie, ale v minulosti som bola, aj som ju stretla v backstage (bola som tam ako staff..), bola veeelmi mila a taka charizma okolo nej.. uprimne, jedna z mala celebrit, ktora sa spravala slusne a milo, za vsetko dakovala… velmi mila.
@anonym_autor nie, nemám ju rada, prepínam rádio v aute, keď spieva
Akože Darinky Rolincovej? 😁
Som už stará 🤭
Ako mala som mala rada jej pesnicky, ktore spievala este na zaciatku kariery.
Jej dospelu tvorbu neoblubujem.
Ako mala som mala rada jej pesnicky, ktore spievala este na zaciatku kariery.
Jej dospelu tvorbu neoblubujem.
@moonlight1210 presne, ani ja. Darinka bola dobra keď začala spievať. Teraz je to už úplne o inom, som na ňu priam alergická.
@moonlight1210 presne, ani ja. Darinka bola dobra keď začala spievať. Teraz je to už úplne o inom, som na ňu priam alergická.
@moonlight1210
@bielasovicka vstihli ste to úplne presne, tiež som toho názoru
@anonym_autor nie. Nefandím pseudospeváčke, ktorá vydáva zvuky ako keď mačke stúpiš na chvost, ktorá afektuje, ktorá neprejaví kúsok pokory keď zrazí človeka, ktorá kopíruje skladby zahraničných autorov,
ta jej dnesna tvorba nie je dobra vobec podla mna 😀 ale tak evidentne ju ludia maju radi, ked takto vypredala koncert. ale neviem. tie jej pesnicky, vyzor, aktualne vystupovanie - nepaci sa mi vobec.
@anonym_autor nie. Nefandím pseudospeváčke, ktorá vydáva zvuky ako keď mačke stúpiš na chvost, ktorá afektuje, ktorá neprejaví kúsok pokory keď zrazí človeka, ktorá kopíruje skladby zahraničných autorov,
nie, absolútne by mi to nenapadlo. rovnako ako diskutujúca vyššie, prepínam rádio. vôbec nevyhľadávam jej hudbu. a perfektne to vystihla
@anonym_9cfd84 súhlasím a pripájam sa 😉
@anonym_9cfd84 zaujalo ma to že kopíruje skladby zahraničných autorov. ktoré napr?
@anonym_autor vyťahovanie svojich deti na pódium je už dnes do odpadnutia sa opakujúca situácia u každého slovenského interpreta. Ani nemôžem napísať, že je to dobre premyslený marketingový ťah, lebo to robí v SR každý, vezmime si len posledné veľké koncerty u nas Rytmus, Separ, Dara… kto tam nemal svoje dieťa? Keď človek, fanúšik vidí na pódiu dieta, zmäkne mu srdce a určite to zapôsobí na jeho city, a na to sa tieto “hviezdy” spoliehajú. Mne to príde už prvoplánové, trápne... Daru som mala rada tak 15 rokov dozadu, teraz mi nič nehovorí.
@eternity24 robia to vsetci co maju deti a ich deti spievaju. dara, maria cirova, pink, jlo. vittekovej dcera spieva. mullerova. gott naspieval duet s dcerou. deti to vidia doma tak chcu skusit. a rodicia im to umoznia.
to je tá pitcha ktorá sa z jedného koncertu na druhý ponáhľa sanitkou s majákom? 😡 pohŕdam takými ľuďmi 🤷 pohrdala by som aj keby išla s iným autom s majákom, ale zrovna sanitkou 🙈
Akože Darinky Rolincovej? 😁
Som už stará 🤭
@zuzanita1609 prosím ťa, takto sa už roky rokúce neoznacuje.. žiadna Darina, Dara, nech to znie svetovo.. 🤪
Je relatívne malo interpretov, ktorých tvorbu vyslovene neznesiem. Dara je jednou z nich. Jej tvorba je pre mňa nie len nepočúvatelna, ale vyslovene iritujuca.
A vždy ma tak úprimne prekvapi, že niekto taký vypredá koncert..
to je tá pitcha ktorá sa z jedného koncertu na druhý ponáhľa sanitkou s majákom? 😡 pohŕdam takými ľuďmi 🤷 pohrdala by som aj keby išla s iným autom s majákom, ale zrovna sanitkou 🙈
@zuzanka.zuzu to vážne? Tak to je dobrá... (Auto cenzúra)
Hlavne, že tu niekto vyššie písal, že aka je neuveriteľne milá a úprimná.. 😂
..
@zuzanka.zuzu to vážne? Tak to je dobrá... (Auto cenzúra)
Hlavne, že tu niekto vyššie písal, že aka je neuveriteľne milá a úprimná.. 😂
..
@beronsche však milá môže byť keď stíha za jeden večer zarobiť na 2 koncertoch 😀 tiež by som bola
@beronsche však milá môže byť keď stíha za jeden večer zarobiť na 2 koncertoch 😀 tiež by som bola
@zuzanka.zuzu tak zarába kým je záujem. Ktovie, či bude o pár rokov záujem o hopsajúcu šesťdesiatničku ši sedemdesiatničku.
Na jej koncert by som nesla. Jej sucasna tvorba ma vobec neoslovila a zazila som ju v minuosti na jednom festivale. Nieco strasne, spievala na playback a jedine na co sa dalo pozerat boli tanecnice v pozadi.
@zuzanka.zuzu vážne? kde sa dopracujem k tejto informácii? naozaj ma to zaujalo...
@zuzanka.zuzu vážne? kde sa dopracujem k tejto informácii? naozaj ma to zaujalo...
@amdornik tu majú kočky také informácie o ktorých ani sama Darina netuší,treba brať s rezervou, však vidíš,nikto ju nemá rád, každý ju neznáša a všetky koncerty vypredané,tu čosi nesedí
@amdornik tu majú kočky také informácie o ktorých ani sama Darina netuší,treba brať s rezervou, však vidíš,nikto ju nemá rád, každý ju neznáša a všetky koncerty vypredané,tu čosi nesedí
@anonym_94beb8 pekne a pravdivo si to opisala 💕
@anonym_94beb8 tak ja ju doslova nemusím a neznášam. celkovo. ani ako "speváčku", ani ako človeka. ale na druhú stranu toto je taká informácia, ktorá by mala byť podložená zdrojom, ktorý potvrdí pravdivosť, lebo je to silné obvinenie...
Ja osobne ju nemusím, terajšia hudba od nej sa mi nepáči a ani ako osoba mi nepríde sympatická. A pritom mávala tak pekné pesničky - no ale to bolo pred x rokmi.
@anonym_94beb8 "vidíš,nikto ju nemá rád, každý ju neznáša a všetky koncerty vypredané,tu čosi nesedi"
Veru nesedí.. tvoja logika..
Lebo spomínané skupiny, t.j. ženy na koni, ktoré jej tvorbu nemajú rady a fanúšikovia na koncerte, tie skupiny nemajú žiaden prienik.. 😉
Ďakujem za vaše názory. Vidím, že ju väčšina nemá rada. Ale ako píšu vyššie. Nikto ju nemusí a koncerty vypredané. Ja som bola raz,bolo to dávno. Páči sa mi jej energia,ale ako píše väčšina aj s tým súhlasím, že keď vystupujú speváci s deťmi tak to je na city. Keby som mala s kým tak teraz idem .Ja sju mám rada fakt od kedy začala.
Ja takmer vôbec nechodím ma koncerty Slovenských interpretov. Výnimky sú ako Elán, Muller a pár krát koncerty čo sú v rámci mesta zadarmo. Skôr chodíme na zahraničné kapely.

nebola som aj keď ju mám rada, vôbec ma to na také koncerty neťahá