icon

Problémy s kúpou lístkov do divadla

9. nov 2025

Ahojte, chcem kúpiť lístky na jedno divadelné predstavenie, nedarí sa nám.Skúšali sme traja, každý na výkonnom počítači, proste za pár sekúnd sú preč. Existujú vraj ľudia, ktorí sa tým živia, hacknú nejako systém, vedia ako na to, alebo proste majú výkonnejší počítač, či nejaký program..

Vedeli by ste o niekom? (viem, že za takúto službu sa platí)

mane01
9. nov 2025

@anonym_autor ja chodím do divadla celkom pravidelne, a s kúpou lístkov online som nikdy nemala problém. Treba kupovať v predstihu, aby si mohol človek vybrať miesta, ktoré mu najviac vyhovujú.

autor
9. nov 2025
@mane01

@anonym_autor ja chodím do divadla celkom pravidelne, a s kúpou lístkov online som nikdy nemala problém. Treba kupovať v predstihu, aby si mohol človek vybrať miesta, ktoré mu najviac vyhovujú.

@mane01 rozumiem, to však nerieši môj "problém", tu nejde o bežné predstavenie v ND. Tu sa spustí predaj o určitej hodine a za pár sekúnd sú lístky fuč.

caramellka
9. nov 2025
@anonym_autor

@mane01 rozumiem, to však nerieši môj "problém", tu nejde o bežné predstavenie v ND. Tu sa spustí predaj o určitej hodine a za pár sekúnd sú lístky fuč.

@anonym_autor Presne, napr. na Zem pamätá sa nám tiež nepodarilo kúpiť lístky, lebo do minúty boli všetky miesta rezervované.
Žiaľ, pomôcť neviem...

bashka80
9. nov 2025

S divadlom nemám skúsenosti, ale pri koncertoch, hlavne populárnych spevákov, je to úplne bežná vec. Tí ľudia sa volajú scalperi, fungujú v skupinkách, na viacerých mobiloch naraz a nakúpia väčšie množstvá lístkov, ktoré potom predávajú za mnohonásobok ceny na rôznych fórach alebo Twitteri, lebo vedia, že fanúšikovia sú ochotní zaplatiť aj vysokú cenu (doslova ťa "oskalpujú" o peniaze).

lucik194
9. nov 2025

divadelne predstavenie? no napis ktore to je, lebo ziadne divadelne predstavenie na SK nie je hned vypredane......

toto existuje na koncerty, ale nie na divadlo na SK.....

je mi jasne, ze teraz napises je to divadlo v zahranici...... 🙂 ale aj tak ma zaujima, ktore predstavenie to je......

a s vykonom na PC to nema nic spolocneho.......

caramellka
9. nov 2025
@lucik194

divadelne predstavenie? no napis ktore to je, lebo ziadne divadelne predstavenie na SK nie je hned vypredane......

je mi jasne, ze teraz napises je to divadlo v zahranici...... 🙂 ale aj tak ma zaujima, ktore predstavenie to je......

@lucik194 Aaale existuje... Ako som písala vyššie, napr. v SKD MT predstavenie Zem pamätá. Tam to presne takto funguje s lístkami/rezerváciami. Dajme tomu 3.11. o 10:00 hod. sa otvárajú rezervácie na január, do minúty sú všetky miesta na toto predstavenie rezervované...
(A autorka snáď tiež pridá to svoje predstavenie a divadlo.)

autor
9. nov 2025
@lucik194

@lucik194 nikde som nenapisala, ze je to na Slovensku, ide o Sverakove predstavenia v Prahe, a myslim, ze ide aj o vykonnost pocitaca, nemozes byt na slabej wifi, ktora vypadava, ci mat pomaly pocitac, ked naraz niekolko tisic ludi kupuje listky. Ale to je jedno, ja sa pytam na ine.

autor
9. nov 2025

len taka recnicka otazka, co je zle na povodnom nazve Pomoc s kupu listkov do divadla... Silou mocou treba zmenit kazdy nazov, aby bola vyplata, ci ako?

lucik194
9. nov 2025
@anonym_autor

@lucik194 nikde som nenapisala, ze je to na Slovensku, ide o Sverakove predstavenia v Prahe, a myslim, ze ide aj o vykonnost pocitaca, nemozes byt na slabej wifi, ktora vypadava, ci mat pomaly pocitac, ked naraz niekolko tisic ludi kupuje listky. Ale to je jedno, ja sa pytam na ine.

@anonym_autor vykonny pocitac nema nic spolocne s wifi.....

ha napr osobne som vo Sverakovom divadle bola, uplne normalne sme kupili listky na pokladni 😂 teda este jkd fungovala, dodali nam stolicky do chodbicky 😂😂😂

za mna, raz vidiet stacilo, videla som uz aj lepsie predstavenia

autor
9. nov 2025
@lucik194

@anonym_autor vykonny pocitac nema nic spolocne s wifi.....

ha napr osobne som vo Sverakovom divadle bola, uplne normalne sme kupili listky na pokladni 😂 teda este jkd fungovala, dodali nam stolicky do chodbicky 😂😂😂

za mna, raz vidiet stacilo, videla som uz aj lepsie predstavenia

@lucik194 v poriadku, na tvoj dojem z predstavenia sa ale vobec nepytam, co sa tyka technickych parametrov, necham sa poucit co spravit, aby sa mi listky podarilo kupit online.

lucik194
9. nov 2025

omrkla by som ceske fb skupiny. urcite natrafis na nejake odporucania. ja som zatial mala stastie aj koncert vo viedni aj muzea zadarmo som vymakla o polnoci 😅

autor
9. nov 2025
@lucik194

omrkla by som ceske fb skupiny. urcite natrafis na nejake odporucania. ja som zatial mala stastie aj koncert vo viedni aj muzea zadarmo som vymakla o polnoci 😅

@lucik194 vsetko mam preluskane, skusali sme kupit online, viaceri, na pokladni v Prahe som dokonca stala pred tyzdnom, presla som ceske fora, atd, iba aby mi to niekto kupil, kto sa v tom vyzna. To sa v podstate od zaciatku pytam, dokola.