Skúsenosti s lístkami na predstavenie Ľadového kráľovstva
Ahojte, nemáte niektora skúsenosť s lístkami ohľadom ľadového kráľovstva. Jedna sa o to že v našom meste ma byt predstavenie ľadové kráľovstvo. A keď som kupovala lístky tak posledné 1 miesto bolo v predu ostatné voľne miesta boli celkom v zadu. A keďže moja dcéra ktorá teraz mala ešte len 2 roky nebude sedieť sama na stoličke, tak som zakúpila 1 lístok kde budem sedieť ja a dcéra mi bude sedieť na nohách. Aj to neviem ci ju to bude baviť a ci vydrží hodinu na to pozerať. Neviete mi povedať ci bude s tým problém ?
Ďakujem
@catherine_gun tieto detské predstavenia bývajú väčšinou tak, že každý (bez ohľadu na to, či je to dieťa či nie) musí mať lístok. Nedá sa Ti pre istotu zavolať organizátorovi? Alebo teda kúpiť aj ten 2. voľný lístok, s tým, že dieťa si samozrejme vezmeš k sebe, jasné že ho nenecháš samé...
@aliziana áno aj to som premýšľala, počkám ešte na ďalšie odopovede a uvidím
Podla mna vas nepustia dve na jeden listok. Ved kup ten vpredu a dokup k nemu jeden vzadu a sadnete si spolu dopredu. Ved nemozes zaplatit len za jednu, ked idete dve. To keby povolili, tak vsetky deti tam budu na kolenach.
nechapem na co ma ist 2 rocne dieta na predstavenie

@catherine_gun tieto detské predstavenia bývajú väčšinou tak, že každý (bez ohľadu na to, či je to dieťa či nie) musí mať lístok. Nedá sa Ti pre istotu zavolať organizátorovi? Alebo teda kúpiť aj ten 2. voľný lístok, s tým, že dieťa si samozrejme vezmeš k sebe, jasné že ho nenecháš samé...