Je rozumná kúpa auta, ktoré má najazdených 355 000 km?
Prosím vás je auto diesel s toľkými km veľa na kúpu auta?chceme auto len na také jazdenie po okolí..zn Mercedes B
😀 No nie, nekúpila by som ani za 500 eur
Toto je už dosť, ak teda nemá vydržať len pár mesiacov ...
@misienka123 ako staré je to auto?
Toto je už dosť, ak teda nemá vydržať len pár mesiacov ...
@marcelik88 ano mas skusenosti s takymi autami? Mercedesy (aj niektore ine) vedia mat vyborny najazd. To nie je Dacijka co ti odide v 250tis. Uz sme mali dve auta co nam jazdili do 500tis a nevymenila by som ich.
Autorka: vsetko zavisi od stavu auta, ceny, a ucelu, na aky ho chces. Km ako take samo o sebe absolutne nie su udaj od ktoreho sa tu da odrazit.
Strasne vela
@marcelik88 ano mas skusenosti s takymi autami? Mercedesy (aj niektore ine) vedia mat vyborny najazd. To nie je Dacijka co ti odide v 250tis. Uz sme mali dve auta co nam jazdili do 500tis a nevymenila by som ich.
Autorka: vsetko zavisi od stavu auta, ceny, a ucelu, na aky ho chces. Km ako take samo o sebe absolutne nie su udaj od ktoreho sa tu da odrazit.
@anonym_f87696 veď to že Mercedes..rok 2007
Neblázni, Mercedes je jedným z najdrahších aut čo sa týka údržby a náhradných dielov
Mercedes je drahe ak sa nieco pokazí. Mala som a uz nechcem. Začala svietiť kontrolka motora, oprava 3000 eur. No dakujem pekne. Vozenie bolo fajn, ale je to proste drahe.
@misienka123 po okoli radšej benzín…. Niečo menšie. A určite zozenies aj novšie v cene mercedesa.
@misienka123 po okoli radšej benzín…. Niečo menšie. A určite zozenies aj novšie v cene mercedesa.
@anonym_1c80d9 však, ale po Prešove jazdiť na Mercedes je IN. Aj keď má 200 rokov, nevadí 😀
@misienka123 kupovala som auto 2008 Octaviu s 330xxx km
Pomenila všetko postupne
Akt má 433xxx
Jazdím ale veľmi veľa takže je pochopiteľne že musím viac investovať ale diely sa ľahko zháňajú a oprava nieje drahá
Vždy záleží ako sa o to staral predošlý majiteľ
Nepozerala by som na rok ani na km ale skôr stav
@misienka123 ak by to bolo 4-rocne auto (dialnicne km), tak este-este. Alebo od velmi dobreho znameho, ktory sa o auto vzorne staral. Inak by som volil mladsi skromnejsi benzin s ovela mensim najazdom.
@anonym_1c80d9 však, ale po Prešove jazdiť na Mercedes je IN. Aj keď má 200 rokov, nevadí 😀
@anonym_b265ae komentár od veci😯neviem odkiaľ máš takú úvahu, čo len to ma spoločné s Prešovom😯
@anonym_b265ae co mas proti Prešovu?
Velmi individualne....
Zalezi od toho ako sa o neho predosly majitel staral, ako s nim jazdil, ci bolo garazovane alebo nie, pravidelny servis atd. cize to, ze ma auto vela najazdene nie je udaj ktory ho automaticky vylucuje z kupy. Ak by toto bolo jediny parameter na zvazenie tak drviva vacsina tych aut by uz davno bola v srote.
Prva vec je dat si auto preverit cez carvertical alebo cebiu a zistit aj pravne nalezitosti ci auto nahodou nie je v exekucii, preverit si predajcu ci je to seriozny autobazar alebo nie a nasledne pri obhliadke skontrolovat v akom stave je interier, korozia okolo prahov, ramena podvozku, geometria ci je v poriadku pocas jazdy, ci nahodou neklepe motor atd. Ja som pri obhliadke auta zazil, ze korozia uz bola aj z vnutornej strany kufra a to som uz vedel, ze uz bude zrejme vacsi problem okolo toho auta kedze povrchova tiez bola nejaka, ale ak najdes koroziu uz aj dnu tak to uz tiez neni moc koser.
Najlepsie je urcite vziat niekoho komu doverujes alebo si zaplatit odbornika ktory ti auto preveri, urcite lepsie nez kupit macku vo vreci, ale auto ktore ma cez 300k urcite nie je na odpis.
Najlepsi su aj tak ti, co predavaju sportove verzie aut ako napr octavie RS co ti do inzeratu napisu, ze auto vzdy dostalo co bolo treba a staci len sadnut a jazdit. Auto ked nieco dostalo tak akurat tak poriadne zabrat pretoze s tymi autami urcite nejazdili ako s limuzinkou patdesiatkou po meste.
@misienka123
Ked by som mal zaruku na bateriu tak elektricke nedavno som isiel v Bolte v Tesle a ta mala 650000
@misienka123 Samotný nájazd 350 tisíc km u Marcedesu a Audine nie je dôvodom na odmietnutie auta. Otázny je celkový stav, rok výroby, cena a pod. Ale všeobecne - na vozenie sa sem tam po meste je zbytočný diesel. Tam je lepší benzín.
Ďalší čo sa musia po okolí predvádzať s Mercedesom, ale kúpiť môžu len ten najväčší šrot lebo je lacný
Ale hlavne že je to značka.
Ďalší čo sa musia po okolí predvádzať s Mercedesom, ale kúpiť môžu len ten najväčší šrot lebo je lacný
Ale hlavne že je to značka.
@anonym_00e808 ďalší mudrlant(ka)daj inú značku aby to bolo auto ako merced.B180, vyššie sa sedí, parádny výhľad a aby bolo menšie kratšie..ale pre začiatočníka isto nedám za auto 10 tisíc..
Ešte pozor, ak ho bude predávať niekto z okresov DS, PD, GA...pravdepodobne má už cez 500000. Každé auto tí kšeftári predávajú so stočenymi km. Vlastná skúsenosť a potvrdené od servisákov.
@anonym_00e808 ďalší mudrlant(ka)daj inú značku aby to bolo auto ako merced.B180, vyššie sa sedí, parádny výhľad a aby bolo menšie kratšie..ale pre začiatočníka isto nedám za auto 10 tisíc..
@misienka123 mercedes nie je moja znacka,preto napisem neutralne.Najazd 350k sa zda vela,ale dolezity je celkovy stav auta.Hod si do googla mercedes b problemy a vysype sa toho celkom dost.
Ono zalezi na co to auto pouzivali, my sme menili mercedes po skoro 20 rokoch a veru este stale za nim so smutkom spominam. Velmi dobre auto a my sme ho pouzivali vacsinou na dlhe trasy, po dialnici. Motor isiel bezchybne. A este sme ho predali, nesiel do srotu
@anonym_b265ae co mas proti Prešovu?
@anonym_178c8b nič. autorka je z Prešova, tak tam bude In
@anonym_178c8b nič. autorka je z Prešova, tak tam bude In
@anonym_b265ae ha-ha-haaa. Jasné, mi tu chodíme ešte na koňoch a tí zamožní vlastnia škodu 120.
Fakt ste niektorí ľudia obmedzení.
Nie, stary smradlavy diesel by som nekupila. kupila som si mazdu s najazdenymi 70-tisicmi, pred 7 rokmi. Jazdi ako hodinly, niebje dlha, na zaciatocnikavyborne auto. Nemusela som vrazat do servisu tisicky ako pre mercedesoch
Oktavka rok 2000 ti dá aj milion km. Mercedes s 355 tis môže aj nemusí byť hrobka. Ale s najväčšou pravdepodobnosťou bude.
Samozrejme záleží na tom, kde a ako to auto jazdilo.
A ešte rátaj s možnosťou, že ten medveď bol už dvakrát stočený, ak nemáš original servisnú históriu
@misienka123 ak nedáš za auto pre začiatočníka 10tis, prečo to musí byť zrovna mercedes? Prečo nie polo, golf, Fabia, yaris, jazz apod?
@misienka123 ak nedáš za auto pre začiatočníka 10tis, prečo to musí byť zrovna mercedes? Prečo nie polo, golf, Fabia, yaris, jazz apod?
@tilly Polo a golf by som nekupovala. Auta pre mladych blaznov, ktori ich urcite nesetria.
Skor by som isla do Oktavie, lepsie sedi na ceste. Male auta su lahke, ale nie uplne bezpecne. Tak aj maly tuk znamena zvysene riziko pre vodica.
Samotné kilometre nebudú až taký strašný problém, závisí v akom stave je to auto, či jazdilo len diaľnice .... a áno ak si ho chceš kúpiť pre seba a ďalej nepredávať je to v pohode kúpa, lenže tá značka, na to veľký pozor tam ta vyjde všetko 10 x drahšie ako na klasickom auta napríklad škodovke, stačí už len, že sa ti pokazí úplná somarina tlačítko alebo čokoľvek nedoplatíš sa, a pri takých kilometroch je možné, že bude viac v oprave ako jazdiť

@misienka123 ak stojí 500€ tak nie