Problémy so splachovaním WC Geberit: Ako ich riešiť?
Asi zvlastna otazka ale kedze WC aspon sa s tym na SVK nestretla, ze sa neda vyskusat na oko sme kupili zachod, ktory 😂😂😂 je strasny 😂 zle splachuje kazdy kto v nom cura dobreze necura von.
No cele zle. Neni to tlakom vody ani nic skusali sme vsetko 🙈 Mate nejaku znacku nieco musi to byt ale Geberit WC 🙈 pripadne fotka modelu.
@evickuska trosku zmatocne pises (alebo som este prispaty)... vadi ti tvar porcelanu (vsetko sa zle odraza) alebo je poroblem so splachoavnim (mozno tlak vody, nieco upchate, zle nainstalovane)?
@evickuska trosku zmatocne pises (alebo som este prispaty)... vadi ti tvar porcelanu (vsetko sa zle odraza) alebo je poroblem so splachoavnim (mozno tlak vody, nieco upchate, zle nainstalovane)?
@anonym_f0b3dd tiez nechapem, co ma spolocne curanie - az von - so splachovanim.
tak bud sa zle cura, alebo sa zle splachuje - alebo zeby oboje?
Sadni si viac do stredu misy, evidentne sedis moc vpredu na kraji a ked zacnes chcat, vsetko leti na zem.
Ved daj foto, aky ste kupili
Sadni si viac do stredu misy, evidentne sedis moc vpredu na kraji a ked zacnes chcat, vsetko leti na zem.
@anonym_01acef nech nazorne predvedie ako cura🤣lebo to nechapem ani ja. Co ma curanie so splachovanim
Čo na tom nerozumiete? Najskôr sa vyserie a potom to prúdom moču splachuje...😀

Je to hlbkou misy, porovnaj