icon

Problémy so splachovaním WC Geberit: Ako ich riešiť?

evickuska
31. mar 2026

Asi zvlastna otazka ale kedze WC aspon sa s tym na SVK nestretla, ze sa neda vyskusat na oko sme kupili zachod, ktory 😂😂😂 je strasny 😂 zle splachuje kazdy kto v nom cura dobreze necura von.

No cele zle. Neni to tlakom vody ani nic skusali sme vsetko 🙈 Mate nejaku znacku nieco musi to byt ale Geberit WC 🙈 pripadne fotka modelu.

anonym_7f6a90
31. mar 2026

Je to hlbkou misy, porovnaj

anonym_f0b3dd
31. mar 2026

@evickuska trosku zmatocne pises (alebo som este prispaty)... vadi ti tvar porcelanu (vsetko sa zle odraza) alebo je poroblem so splachoavnim (mozno tlak vody, nieco upchate, zle nainstalovane)?

melanta
31. mar 2026

@evickuska model Geberit One

anonym_d3fe37
31. mar 2026
@anonym_f0b3dd

@evickuska trosku zmatocne pises (alebo som este prispaty)... vadi ti tvar porcelanu (vsetko sa zle odraza) alebo je poroblem so splachoavnim (mozno tlak vody, nieco upchate, zle nainstalovane)?

@anonym_f0b3dd tiez nechapem, co ma spolocne curanie - az von - so splachovanim.
tak bud sa zle cura, alebo sa zle splachuje - alebo zeby oboje?

anonym_01acef
31. mar 2026

Sadni si viac do stredu misy, evidentne sedis moc vpredu na kraji a ked zacnes chcat, vsetko leti na zem.

anonym_d0ec45
31. mar 2026

Ved daj foto, aky ste kupili

slavomira236
31. mar 2026
@anonym_01acef

Sadni si viac do stredu misy, evidentne sedis moc vpredu na kraji a ked zacnes chcat, vsetko leti na zem.

@anonym_01acef nech nazorne predvedie ako cura🤣lebo to nechapem ani ja. Co ma curanie so splachovanim

anonym_4c4672
31. mar 2026

Čo na tom nerozumiete? Najskôr sa vyserie a potom to prúdom moču splachuje...😀