Vstavaný prádelný kôš pod umývadlo
Dievčatá,prosím vás, máte niektorá pod umývadlom vstavaný prádelný kôš? Dá sa to vôbec takto nejako riešiť? Ďakujem.
@ellaanna mame dvojumyvadlo a pod nim na mieru robenu skrinku s 2 suflikmi. Spodny pouzivame na spinave pradlo.
@guudy my budeme mať dve umývadlá na doske. Dĺžka dosky 175cm. Chcela by som ho tam kdesi dať. Avšak netuším,či je to možné.
Vy máte klasický šuflík a ten tak používate alebo niečo špeci?
@guudy my budeme mať dve umývadlá na doske. Dĺžka dosky 175cm. Chcela by som ho tam kdesi dať. Avšak netuším,či je to možné.
@ellaanna nas sa vyzorovo podoba najviac tomuto obrazku. Ale kedze nam skrinku robil stolar, skrinka je az po zem a tym padom su sufliky vyssie=vacsi objem na pradlo. Skrinka samozrejme stoji na sokli, takze sa suflik neotvara po podlahe. Je to obycajny suflik, nepotrebujeme nic specialne. Mne by rodina napr pradlo netriedila, takze jeden velky suflik je pre nas idealny ;)
@ellaanna vyklopne kose na spinave pradlo sa bezne predavaju, daju sa zabudovat do skriniek https://www.bezanex.sk/shop/1016830-kos-na-prad...
Kazdy stolar vie spravit skrinku aj s pradlovym kosom
@ellaanna doska 136x48, suplik ma pradlo je na tu hlbku 48cm , sirka 40cm. Vnutri suplika je vyrez na odpad z umyvadla, vyska je 50cm, celej skrinky 55
@tanicka19 ďakujem krásne a stačí vám táto veľkosť?
Ten otvor na odpad z umývadla tam neprekáža? Budeme to mať takto asi aj my, ak sa dohodneme so stolárom.

@ellaanna mame dvojumyvadlo a pod nim na mieru robenu skrinku s 2 suflikmi. Spodny pouzivame na spinave pradlo.