Kaufland - spookies magnetky zháňam-vymením
@katka_bogdanov Dobrý deň. Môžme vymeniť Olgoja Chorchoja za Čínskeho draka.. Malý odpadne, toho zháňame už týždeň🙂
@budzi mam už len 3: Qalupalik, Bermudsky trojuholnik a Sibirsky jednorožec môže byt?
Kupim magnetku Vlkolak, pripadne mame na vymenu za Ninki Nanka,Cinsky drak,Tornado alebo Tunguzsky meteorit.
@vivi1112 mám vlkolaka, predám za 0.50€ + pošta
Ahoj mamicky, ponukam na vymenu
2x Ogopogo,
Corpo Seco ,
Viking,
Voodoo,
Korzar,
Adlet,
Niki Nanka,
Nasnas,
Tasmansky diabol
alebo ak mate zaujem vymenim za figurky pepppa pig vsetko nove nehrane
nemame -Bezhlavy jazdec, Tornado, Saman, Kraken, Pirana,, Mayska pyramida, Mantikora, Yaea Ma Ya Who,Zahhak , Vendigo, Vlkodlak, Bixi, Vodnik, Nasnas, Roswellské UFO, Ľadový červ,Tunguzsky meteorit., Leviatan, Qalupalik,
Dakujem
@anavik29 Dobry, nasli by ste si nieco z mojich magnetiek? Ja by som od vas zobrala KRAKEN,MAYSKA PYRAMIDA, MOKELE, IMPUNDULU
Dakujem
@katka_bogdanov mala by som pre Vás 7ks (Bultugin, Bunyip, Yeti, Vodník, Lesovik, Baba Jaga a Viking) a my by sme potrebovali Zahhak, Bixi a Šaman, vieme sa nejak dohodnúť?
@katka_bogdanov vymenili by sme vikinga za gog a magog
Dievčatá nemáte prosím bezhlaveho jazdca a Mantikora? Ďakujem 🙂
Ahojte, nám na výmenu Yeti, Bigdoot, Kamajtači, Luz Mala, Kamčatské údolie smrti. chýba nám ešte polovica...
@nikinka1111 mozme vymenit🙂 pozrite prispevok hore🙂 hm?
@adula12 dobry, mam mokole a meteorit. vymenila by som za jazdca a wendigo, ak este mate
@anavik29 ja by som potrebovala adlet mate este?
My už máme hotovo, tieto zostali, tak predávame po 0,40/ks:
LUZ MALA - 3x
GOG a MAGOG - 2x
QALUPALIK
CORPO SECO
NESSIE
PIRAŇA + ANAKONDA
NINKI NANKA
MODRÁ SOPKA
OLGOJ CHORCHOJ
Idealne osobne v BA/NR a cestou. Info cez IP, prosím.

@mischel218 Môžem poprosiť? Kúpila by som:
Šaman
Qalupalik
Bermudský trojuholník
Sibírsky jednorožec