icon

Ako dlho vám vydržali značkové topánky Nike, Puma, Adidas?

Dnes o 10:34

Ahojte
zaujímalo by ma, koľko rokov vám vydržali značkové topánky typu Nike, Puma, Adidas a podobne?

mrtina2
Dnes o 10:40

@anonym_autor Puma vždy dlho, nikdy sa nezačali rozliepať alebo trhať, väčšinou ich vyhadzujem lebo už sú vychodené a aj podrážka je zodratá. Nike a Adidas nemali nikdy dlhú životnosť, buď sa rozliepala špička, alebo sa niekde začali trhať, takže tie si už nekupujem.

ivicatolic
Dnes o 10:41

@anonym_autor značkové napr.z Deichmann alebo od Číňana... tak jednu sezónu 😄

simsalabim
Dnes o 10:43

@anonym_autor mala som jedny vysoke turisticke goretex adidasy vyse 10 rokov. Nakoniec sa im odlepila podosva, inak vyzerali stale tip top… potom som kupila nove pocas lockdownu a tie mam stale a su ako nove. Nosim ich od studenej jesene do studenej jari tak 2-3x do tyzdna na prechadzky a lahsiu turistiku. Tenisky na bezne nosenie teraz nemam tychto znaciek. Mam jedny nizke turisticke tenisky Sketchersy na teplejsie obdobie asi 4 roky a su stale ok.

minenkaa
Dnes o 11:03

dlho ale ja mám veľa topánok ,tak to dosť často mením

sense
Dnes o 11:06

@anonym_autor podľa toho ako často boli nosene

missviolet
Dnes o 11:10
@simsalabim

@anonym_autor mala som jedny vysoke turisticke goretex adidasy vyse 10 rokov. Nakoniec sa im odlepila podosva, inak vyzerali stale tip top… potom som kupila nove pocas lockdownu a tie mam stale a su ako nove. Nosim ich od studenej jesene do studenej jari tak 2-3x do tyzdna na prechadzky a lahsiu turistiku. Tenisky na bezne nosenie teraz nemam tychto znaciek. Mam jedny nizke turisticke tenisky Sketchersy na teplejsie obdobie asi 4 roky a su stale ok.

@simsalabim ja Skechersy vyhadzujem po cca pol roku nosenia max. Bohuzial, mam vysoku spotrebu topanok akejkolvek znacky, doslova prederiem patu (chodim 12-15km denne). Moje bezecke musim menit kazde 4 a aj to ,pretahujem', lebo odporucanie je menit po cca 600-700km, nakolko potom uz to tlmenie nie je ako ma byt (a otestovala som si, ci to nie je len reklamny tah - ak v topankach nachodim vyrazne viac km, zacinaju mi bolesti, diagnostikovane zapaly Achilloviek atd... ). V dobrom zavidim, ze ti vyhovujuce topanky pekne vydrzia

biba_18
Dnes o 11:32

mám milion topánok, tak mi aj dlho vydržia 😒

tanyan
Dnes o 11:34
@ivicatolic

@anonym_autor značkové napr.z Deichmann alebo od Číňana... tak jednu sezónu 😄

@ivicatolic Ale z Turecka aj po 4 rokoch vyzerajú skoro ako nové. 😉 Manžel má vysokú spotrebu športovej obuvi a tenisky kúpené na dovolenke nevedel zodrať. Našťastie potom predral podrážku, tak ich konečne mohol poslať do preč. A to ich normálne pral aj v práčke a tenisky žili. 😀

anonym_6e7605
Dnes o 11:36

Spomenute znacky cca 8 rokov

simsalabim
Dnes o 13:46
@missviolet

@simsalabim ja Skechersy vyhadzujem po cca pol roku nosenia max. Bohuzial, mam vysoku spotrebu topanok akejkolvek znacky, doslova prederiem patu (chodim 12-15km denne). Moje bezecke musim menit kazde 4 a aj to ,pretahujem', lebo odporucanie je menit po cca 600-700km, nakolko potom uz to tlmenie nie je ako ma byt (a otestovala som si, ci to nie je len reklamny tah - ak v topankach nachodim vyrazne viac km, zacinaju mi bolesti, diagnostikovane zapaly Achilloviek atd... ). V dobrom zavidim, ze ti vyhovujuce topanky pekne vydrzia

@missviolet vies co? Aj dcera vyhadzuje bezne tenisky Sketchers po jednej sezone… ale tieto, co mam ja, su vyslovene turisticke, s goretexom, mozno preto vydrzia viac.

memma
Dnes o 14:18

Mojim dievcatam kupujem na sezónu po 3 páry. A to im už nohy nerastú. Vyzerajú strašne, taj ich vyhodím. Manželovi 2 roky. A mne vydržia minimalne 5 rokov

anonym_e347fb
Dnes o 14:26

adidas ani nie 6 mesiavov u nike sa mi vzdy zderie podrazka ... kupujem asics a vydrzia cez 2 roky ... teraz mam len ta narychlo kupene aj zo supermarketu za par korun lebo mali peknu farbu a su neskutocne pohodlne .. tak snad vydrzia

iva_23
Dnes o 17:47

@anonym_autor vždy veľmi dlho , keďže mám veľa topánok a striedam to , ale všetky 3 značky veľká spokojnosť, aj keď Nike a Adidas preferujem najviac a Adidas mám dokonca aj zimné, mala som z týchto značiek desiatky párov topánok a vždy mi vydržali veľmi dlho , ale kupované v značkových predajniach alebo v zahraničí

olimuc
Dnes o 20:07

1 sezonu … kupim na jar a v zime vyhodim … kupujem kozene biele a nosim ich kazdy den okrem leta … nemaju sancu prezit dlhsie bud su odrate alebo sa znici podrazka…

ivicatolic
Dnes o 20:14
@tanyan

@ivicatolic Ale z Turecka aj po 4 rokoch vyzerajú skoro ako nové. 😉 Manžel má vysokú spotrebu športovej obuvi a tenisky kúpené na dovolenke nevedel zodrať. Našťastie potom predral podrážku, tak ich konečne mohol poslať do preč. A to ich normálne pral aj v práčke a tenisky žili. 😀

@tanyan kurňa , to len u nás je haraburdie

marca12
Dnes o 20:26

@anonym_autor Botasky adidas dlhe roky,pravidelne prane v pracke. Takisto nike. Kupovala som ich v riadnej predajni nie sportisimo,deichmann a podobne. Myslim,ze aj preto tak dlho vydrzali.