Hľadanie značky Marten Sports Wears Style s mačkou
Vie mi prosím niekto poradiť, hľadám značku od ktorej mám už 3 rifľové košele, no všetky som kúpil buď zo secondhandov alebo zdedil po rodičoch, rád by som si zaobstaral aj nejaké ďalšie no tú značku na internete neviem nájsť, je to značna MARTEN Sports Wears Style, a na logu má mačku. Nie je to Dr. Martens ako mi vyhľadávač stále ukazuje. Mohol by mi s tým prosím niekto pomôcť alebo mi poradiť kde hľadať. Ďakujem 🙂
Myslim, ze su to Poliaci … alebo nejaka miestna znacka www.marten.sk …. Ale tej stranke by som velmi neverila … len skusila hladat nieco podobne u Poliakov
@olimuc Tej stranke by si neverila aj ked ma uvedene riadne ICO, DIC. IC DPH, vsetky nalezitosti. Zvlastne.
@olimuc Tej stranke by si neverila aj ked ma uvedene riadne ICO, DIC. IC DPH, vsetky nalezitosti. Zvlastne.
@anonym_661f84 som z Kosic firmu poznám niekedy mali aj dámske rifle, šiju na východe reálne v budove nie v čine ani v PL. Bohužiaľ už zavreli aj predajňu bola v dargove a predtým na Bačikovej. Mali perfektne vyrobky teraz sa obmedzili na neštandardne postavy, a zredukovali výrazne sortiment takže pochybujem že mimo sekacov nájdeš košele. Boli drahší ako Vietnamci ale aj krajšie šili.
@anonym_661f84 som z Kosic firmu poznám niekedy mali aj dámske rifle, šiju na východe reálne v budove nie v čine ani v PL. Bohužiaľ už zavreli aj predajňu bola v dargove a predtým na Bačikovej. Mali perfektne vyrobky teraz sa obmedzili na neštandardne postavy, a zredukovali výrazne sortiment takže pochybujem že mimo sekacov nájdeš košele. Boli drahší ako Vietnamci ale aj krajšie šili.
@zeldia ďakujem za odpoveď 🙂

No je mozne, ze krachli medzitym. Aj ty si mozes najat fabriku v Cine, Kambodzi,... nech ti narobia riflove kosele, nacapia tam nejaku znacku, potom vyrobu ukoncis, lebo si v strate a finito.