icon

Ktoré farbičky sú kvalitné a ľahko strúhateľné?

30. dec 2025

Prosim vas mamky, ktore su kvalitne tak, ze ich ostruham a hned sa zase nezlomia
Uz som z toho na nervy a bolia ma ruky co furt len struham tie smejdy 😂
Mame maped a otraas, oplatia sa stabilo?

Strana
z2
autor
31. dec 2025
@senta_sofia

@anonym_autor nemoze byt chyba v struhatku? Je mi to fakt divne, lebo aj tie peps sme boli schopni vystruhat na uplne pidi, co boli stale dobre.

@senta_sofia pochybujem, je to maped

autor
31. dec 2025

Skusala som maped, stabilo aj nejake obyc cinske a stale to iste

matrioshka333
31. dec 2025

@anonym_autor mylan trojhranne za mňa top...ale rýchlo sa na "vypísali"

findomatej
31. dec 2025

@anonym_autor my tiež jedine Maped. Mali sme aj tie ,,čierne,, Maped, tie sa strúhajú výborne. Niekto písal, že nie sú drevené, tiež mám taký pocit, cítiť to v ruke pri strúhaní ako sú ,,iné,,. Odporúčam kúpiť nové strúhadlo, môže byť už tupé. A naozaj už môžu byť farbičky pri kúpe nárazmi polámané, teda tuhy.

anonym_f83878
31. dec 2025

za mna stabilo trojhranne.. syn prvak vystriedal za 2 mesiace 4 baliky farbiciek… stabilo su od zaciatku novembra ako nove, 1x otocim a su ostruhane, dobre sa drzia a maju miesto na napisanie mena, takze syn vie ktore su jeho a konecne ich nosi domov vsetky 😀

pred tym sme mali koh i nor, centropen, z action vyssie spomenute, vsetky sa lamali…

anonym_e9702b
1. jan 2026

Kohi nor

anonym_47b65f
1. jan 2026

Faber Castell polychromos

slavomira236
1. jan 2026

@anonym_autor tieto este mame doma z kauflandu uz od skolky hrube..pekne kreslia syto a nelamu sa

slavomira236
12. jan 2026
@anonym_autor

@senta_sofia to mam daleko, objednavat sa neoplati
Nerozumiem ani ja pocula som ze dobra znacka a nieco sialene tie pops maped, musim skusit tie co radili vyssie od maped

@anonym_autor mne sa tiez tie pops maped lamy dcerka ich ma v peracniku uz ich nekupim.

Strana
z2