icon

Najlepšia termoska na turistiku

ewellina
5. nov 2025

Ahojte, akú termosku na turistiku mám kúpiť? Kúpili sme tri a všetky pretekajú. Máte nejaký tip? Hľadám kvalitu za rozumnú cenu.

barbie_b
5. nov 2025

@ewellina U nas zatial vedie Esbit.

viestta
5. nov 2025

vzdy kupujeme outdoorove vakuove nerezove termosky, mame Thermos aj nejake noname

luciaruz
5. nov 2025

My mame z lidla crivit a su genialne. Nerezove, nepretekaju a teple pitie snad aj 24 hodin. Uzasne sú.

olimuc
5. nov 2025

Sigg - netezove one hot/cold … trochu drahsie, ale nepretekaju a podla potreby sa daju dokupit aj nahradne diely

ewellina
autor
5. nov 2025
@viestta

vzdy kupujeme outdoorove vakuove nerezove termosky, mame Thermos aj nejake noname

@viestta A teda nepretekajú vám?

viestta
5. nov 2025
@ewellina

@ewellina nie, ani jedna a to uz cestovali na lezato a aj hore nohami

apostolko
5. nov 2025

ja mam decathlon za 17,90€ a spokojnsot, na jednodnovu turistiku psotsaci, doma aj 24h drzi teplo caj

kacusik69
5. nov 2025

dolezity je typ uzaveru, najlepsie su tie co sa srobuju a nie tie s vypustom na stlacenie, tie zvyknu pretekat…

viestta
5. nov 2025
@ewellina

@ewellina s tymto typom uzaeru nepretekaju ani temosky o mame z Tesca alebo Kauflandu, akurat nie su vakuove a o nedrzia teplotu. Pije sa z nich lepsie ako so srubovacich
https://www.thermos.sk/termohrnceky/811-mobilny...

ewellina
autor
5. nov 2025
@apostolko

ja mam decathlon za 17,90€ a spokojnsot, na jednodnovu turistiku psotsaci, doma aj 24h drzi teplo caj

@apostolko Práveže tie z Decathlonu nám pretekali

ewellina
autor
5. nov 2025
@viestta

@ewellina s tymto typom uzaeru nepretekaju ani temosky o mame z Tesca alebo Kauflandu, akurat nie su vakuove a o nedrzia teplotu. Pije sa z nich lepsie ako so srubovacich
https://www.thermos.sk/termohrnceky/811-mobilny...

@viestta Super, ďakujem

vulka
5. nov 2025

@ewellina Termosky značky Primus(turistická, horolezecká značka) nepretekajú. Inak príde mi dosť smiešne dávať si ako kritérium pre výber termosky na turistiku to, že či jej tečie uzáver. Každú termosku s tečúcim uzáverom by som reklamovala. Ten Prismus je skvelý v tom, že dobre drží teplo. Pri objeme 1 liter vydrží voda/čaj vriaca 24 hodíén aj pri mínusových teplotách. Cena prijateľná. Teda konkrétne 0,75l za cca 22€.

gondyo
5. nov 2025

Ja mám husky už niekoľko rokov..aj nerezový hrnček tej istej značky

ewellina
autor
5. nov 2025
@vulka

@ewellina Termosky značky Primus(turistická, horolezecká značka) nepretekajú. Inak príde mi dosť smiešne dávať si ako kritérium pre výber termosky na turistiku to, že či jej tečie uzáver. Každú termosku s tečúcim uzáverom by som reklamovala. Ten Prismus je skvelý v tom, že dobre drží teplo. Pri objeme 1 liter vydrží voda/čaj vriaca 24 hodíén aj pri mínusových teplotách. Cena prijateľná. Teda konkrétne 0,75l za cca 22€.

@vulka Mne pripadá smiešne, keď niekto v mojej téme rieši niečo, na čo som sa nepýtala, ale ďakujem za tip na termosku. 😉

viestta
5. nov 2025
@vulka

@vulka lenze niekedy zacne termoska tiect az po rokoch, ked vystarne tesnenie. To uz reklamaciu neuplatnis a nove tesnenie nezozenies. Na Thermos sa daju dokupovat aj nahradne diely, neviem ako ine znacky, ale tie no name, s tym nespravis nic.

apostolko
6. nov 2025
@ewellina

@apostolko Práveže tie z Decathlonu nám pretekali

@ewellina ja mam pozitivny skusenost za 2 roky, ak nevyhovuju treba ist do drahsich alternativ