Najlepšia termoska na turistiku
Ahojte, akú termosku na turistiku mám kúpiť? Kúpili sme tri a všetky pretekajú. Máte nejaký tip? Hľadám kvalitu za rozumnú cenu.
vzdy kupujeme outdoorove vakuove nerezove termosky, mame Thermos aj nejake noname
My mame z lidla crivit a su genialne. Nerezove, nepretekaju a teple pitie snad aj 24 hodin. Uzasne sú.
Sigg - netezove one hot/cold … trochu drahsie, ale nepretekaju a podla potreby sa daju dokupit aj nahradne diely
ja mam decathlon za 17,90€ a spokojnsot, na jednodnovu turistiku psotsaci, doma aj 24h drzi teplo caj
dolezity je typ uzaveru, najlepsie su tie co sa srobuju a nie tie s vypustom na stlacenie, tie zvyknu pretekat…
@viestta A teda nepretekajú vám?
@ewellina s tymto typom uzaeru nepretekaju ani temosky o mame z Tesca alebo Kauflandu, akurat nie su vakuove a o nedrzia teplotu. Pije sa z nich lepsie ako so srubovacich
https://www.thermos.sk/termohrnceky/811-mobilny...
@ewellina s tymto typom uzaeru nepretekaju ani temosky o mame z Tesca alebo Kauflandu, akurat nie su vakuove a o nedrzia teplotu. Pije sa z nich lepsie ako so srubovacich
https://www.thermos.sk/termohrnceky/811-mobilny...
@viestta Super, ďakujem
@ewellina Termosky značky Primus(turistická, horolezecká značka) nepretekajú. Inak príde mi dosť smiešne dávať si ako kritérium pre výber termosky na turistiku to, že či jej tečie uzáver. Každú termosku s tečúcim uzáverom by som reklamovala. Ten Prismus je skvelý v tom, že dobre drží teplo. Pri objeme 1 liter vydrží voda/čaj vriaca 24 hodíén aj pri mínusových teplotách. Cena prijateľná. Teda konkrétne 0,75l za cca 22€.
Ja mám husky už niekoľko rokov..aj nerezový hrnček tej istej značky
@ewellina Termosky značky Primus(turistická, horolezecká značka) nepretekajú. Inak príde mi dosť smiešne dávať si ako kritérium pre výber termosky na turistiku to, že či jej tečie uzáver. Každú termosku s tečúcim uzáverom by som reklamovala. Ten Prismus je skvelý v tom, že dobre drží teplo. Pri objeme 1 liter vydrží voda/čaj vriaca 24 hodíén aj pri mínusových teplotách. Cena prijateľná. Teda konkrétne 0,75l za cca 22€.
@vulka Mne pripadá smiešne, keď niekto v mojej téme rieši niečo, na čo som sa nepýtala, ale ďakujem za tip na termosku. 😉
@vulka lenze niekedy zacne termoska tiect az po rokoch, ked vystarne tesnenie. To uz reklamaciu neuplatnis a nove tesnenie nezozenies. Na Thermos sa daju dokupovat aj nahradne diely, neviem ako ine znacky, ale tie no name, s tym nespravis nic.

@ewellina U nas zatial vedie Esbit.