Koľko zaplatíte za 600 gramový kváskový chlieb?
Koľko by ste platili za 600 gr ?
@guudy moja mama pracovala v pekárni, jeden potkan tam mal už aj vlastné meno 😂. Toľko k tej hygiene. A áno, rozvážajú pečivo po celom Slovensku 🙂. Ideálne je kupovať pečivo v menších “rodinných” podnikoch
Ja kupujem kvaskovy chlieb v jednej pekarni, co je aj chranenou dielnou. No ani neviem kolko stoji 🙈
@denkabemommy jasne, chapem. Ja som si raz objednala od kamaratky tortu. Piekla doma. Ked som pre nu prisla, naplo ma, nemala som daleko k vracaniu. V cleom byte bordel,, spina na zemi … fuj. Viac som od nej neobjednala🤮
Vzdy sme sa stretavali vonku, nikdy nie u nej. Bolo mi uz potom jasne, preco nie, no.
@guudy to ti verím, ono je niekedy najlepšie si urobiť sám, alebo dať osobe, u ktorej dôverne poznáš aj domácnosť 😅
Ja kupujem za 3,6 len neviem koľko má gramov. A zloženie je múka, voda, soľ a kvások
3,7 ale netuším gramáž. A ide o malú remeselnú pekáreň. A nič tam nie je také ako v obchode. Od rožkov po koláče.
No, dobry, naozaj dobry, nadychany kvaskovy chlebik je celkom umenie upiect. Peciem, ale tak, ako sa mi dari vianocka, tak sa mi nedari chlieb - teda nasim detom a muzovi chuti, ale stale to nie je podla mojich predstav. Ale raz svokrovci kupovali od niekoho chlieb ku gulasu, kvaskovy a bol riadne hutny a taky proste nepodareny, to uz moje byvaju lepsie. Ja ale kupujem aj klasicky chlieb v Jednote, ked nemam domaci, aj rozky, zas chcem doma aj nieco ine porobit, nielen vypekat, lebo u nas rozky fuknu jedna radost a moja vyse kilova vianocka raz posla behom jedneho dna 🙈😅. Tak Ti neviem odpovedat na otazku. Lebo ja to nepocitam, kolko ma to stoji. Je to taka moja zaluba.
Mne by to bolo jedno, ak by bol ozaj dobrý. Ani netuším koľko stojí chlieb, je to pre mňa nepodstatná informácia. Dôležitá je kvalita a chuť. Takže za mňa ideš na to zo zlého konca.
@malaopicka ľudia sa rozhodnú kúpiť niečo najprv podľa ceny. Nemôžem chodiť po ulici a ponúkať ochutnavku

Ja milujem toto slovenské malomeštianstvo 😀 ach, som z Bratislavy, ja nakupujem jedine v Yeme a vôbec netuším, čo predávajú v podradnom Lidli alebo Kauflande... 😂
@a_alexandra_a hej. Už som zistila že cena v týchto obchodoch je 3-4€ za 500 gr.Pani mohla to rovné napísať
@ksenia16 Nejde o to, v Yeme sú niektoré potraviny fajn. Pečivo majú dobré, mne odtiaľ ale chlieb nechutí. Celkovo tu v BA je v poslednej dobe rozmach pekární, nájdeš ich tu na každom kroku, nie všade majú ale chutný chlieb.
Moja kolegyna kupuje 2x tyzdenne za 5eur zemiakovy kvaskovy od jednej baby co doma pecie. Chlieb ma odhadom mozno 700g

@ksenia16 Ked ti poviem, ze 1,5€, tak ho za tolko budes predavat? Ci ako? Chlieb sa uz neoplati doma piect, nemas sancu dat nizsiu cenu ako v obchode. V Ba su bezne dostupne kvaskove chleby.
A kopec ludi kvaskujd doma…