Kúpili by ste kváskový chlieb za 4 €?
Pečiem si a mohla by som upiecť jeden navyše. Kúpili by ste asi 600 gr chlieb za 4€?
Ani ja od cudzieho ktory robi jeden dva navyse.
Nie od cudzieho absolútne ani zadarmo
@ksenia16 dnes sú pekárne s kváskovým chlebom. To možno by si sa mohla dohodnúť vo svojom okolí že budeš niekoho pravidelne zásobovať komu sa nechce často chodiť do obchodu, alebo nemôže.
Ja by som nekupovala takto súkromne od nikoho, lebo je to už záväzok, musela by som chodiť niekam kvôli jednemu chlebu alebo by mi ho nosil niekto domov? Zasa otrava, dohadovať sa s niekým. Ak by som chlieb momentálne nechcela, a dotyčný by ho upiekol, by s tým počítal že si ho vezmem? Muselo by to byť nejako ošetrené na báze dobrovoľnosti, nie záväzku.
Nie
Nie jedine z pekárne/obchodu
Ja by som vyskúšala, ja často dostávam domáce koláčiky atď a žijem 😋
Ďakujem všetkým za názory. Keby som sa rozhodla, tak ponúknem
Jasne hlavne že ked peču cukrárky na čierno robia si biznis tak od takej si kúpite na Vianoce Veľku noc.To až neprekáža že niektore maju dielnu v letnej kuchyni alebo kuchyni čo nikdy u nich neboli.A hygiena boh vie aka nakoľko to je na čierno.
Ja nie, ale ja si pečiem vlastne. A tiež som dakedy takto piekla viac, ale teda nie 1-2 ale aj 6. Kolegyne chceli a kupovali. Teraz sa mi už nechce toľko piecť
@ksenia16 nie
Záležalo by aký. A teda museli by sme mať najprv odskúšaný. Ak by bol taký ako robí kamaratkin chlap tak áno, s pravidelným odberom
@nelca84 velmi dobry postreh.
Ja nelubim a robí mi zle rasca. Tak kebyze ju tam nedas a chutil by mi a mal by ten pekar recenzie ,nemala by som problem.
@alickapusinka vyborny postreh
@ksenia16 ja si torty dávam piecť tiež k cudzej žene a sú veľmi dobre, kľudne by som aj chlieb zjedla, ak by mi chutil. No chlieb a vianočku pečiem aj ja doma. Všetko nasypeme a nalejem do pekárničky, pekáreň vymiesi, dám do ostatky a vyklopím na plech, vložím do rúry. To nie je nič namáhavé ani ťažké. Vianočku tiež vymiesi pekáreň a ja ju len zapletiem a dám upiecť.
@margotka17 kvaskovy má úplne iný postup. Zaberá to dva dní
@ksenia16 ja viem, počas covidu som chvíľku kvaskovala aj ja, ale nám nechutil ten chlieb. Potom som piekla už len náš osvedčený zemiakový.
Nie, lebo kvaskovy chlieb povazujem za modny vystrelok a za tie peniaze by mi nestal. Dalsim faktom vsak je, ze jem minimum chleba a peciva, takze to celkovo neriesim.
@ksenia16 ja by som kupila, a neskutocne ma prekvapili komantare nizsie, ked si niekto robi chlieb pre seba doma a vyjdu mu dva, tak by som druhy radsej predala ako vyhodila..a ja si myslim ze 500g kvaskovy chlieb urobeby doma, vlastnymi rukami a energiou ma svoju hodnotu urcite vyssiu ako urobeny v priemyselnej pekarni, aj ked je kvaskovy…akoze zenske niektore su neskutocne hnusne..

nie, nekupila. u nas v pekarni v BA je tusim 500g kvaskovy za necele 3e s tym, ze viem, ze je to ofic prevadzka a su tam dodrzane hygienicke normy.