icon

Kúpili by ste kváskový chlieb za 4 €?

ksenia16
16. apr 2025

Pečiem si a mohla by som upiecť jeden navyše. Kúpili by ste asi 600 gr chlieb za 4€?

Strana
z2
deedol
16. apr 2025

nie, nekupila. u nas v pekarni v BA je tusim 500g kvaskovy za necele 3e s tym, ze viem, ze je to ofic prevadzka a su tam dodrzane hygienicke normy.

judit47
16. apr 2025

Ani ja od cudzieho ktory robi jeden dva navyse.

zuzubb007
16. apr 2025

Nie od cudzieho absolútne ani zadarmo

0silvia0
16. apr 2025

@ksenia16 dnes sú pekárne s kváskovým chlebom. To možno by si sa mohla dohodnúť vo svojom okolí že budeš niekoho pravidelne zásobovať komu sa nechce často chodiť do obchodu, alebo nemôže.
Ja by som nekupovala takto súkromne od nikoho, lebo je to už záväzok, musela by som chodiť niekam kvôli jednemu chlebu alebo by mi ho nosil niekto domov? Zasa otrava, dohadovať sa s niekým. Ak by som chlieb momentálne nechcela, a dotyčný by ho upiekol, by s tým počítal že si ho vezmem? Muselo by to byť nejako ošetrené na báze dobrovoľnosti, nie záväzku.

tetapetra
16. apr 2025

Nie

nelca84
16. apr 2025

Keby mi chutil, tak kludne. Aj kolegyna si pecie navyse a predava susede.
Je zaujimave, ze chlieb by si nikto nekupil, ale kolace a torty si vacsina dava piect doma 🙈
@autorka ponukni v blizkom okoli, urcite predas

sisska96
16. apr 2025

Nie jedine z pekárne/obchodu

sisska96
16. apr 2025

@nelca84 Však to tie domáce koláče tiež sú nebezpečné, ja nikdy takto nekupujem

macatt
16. apr 2025

Ja by som vyskúšala, ja často dostávam domáce koláčiky atď a žijem 😋

ksenia16
autor
16. apr 2025

@nelca84 ďakujem

ksenia16
autor
16. apr 2025

Ďakujem všetkým za názory. Keby som sa rozhodla, tak ponúknem

nelca84
16. apr 2025

@sisska96 no ked myslis. Ja by som skor verila susede ktoru poznam a viem, ze to pecie aj pre seba nez velkovyrobe...

sisska96
16. apr 2025

@nelca84 Ja nemám dobré skúsenosti a teda už nikdy viac

nelca84
16. apr 2025

@sisska96 aj by ti som napísala ako som sa ako študentka dostala na dve nočné do pekárne, ale nejdem ti brat iluzie

akab
16. apr 2025

@nelca84 moja mamina nejedla pár rokov chlieb, pastéky, párky. Strýko chodil opravovať priem. zariadenia, stroje. Keď rozprával zážitky, nebolo to nič príjemné. Ja verím, že teraz je to už o niečo lepšie, čo sa týka hygieny.

ksenia16
autor
16. apr 2025

@nelca84 verím tomu, potkany, vrecia múky na špinavej podlahe atď

alickapusinka
16. apr 2025

Jasne hlavne že ked peču cukrárky na čierno robia si biznis tak od takej si kúpite na Vianoce Veľku noc.To až neprekáža že niektore maju dielnu v letnej kuchyni alebo kuchyni čo nikdy u nich neboli.A hygiena boh vie aka nakoľko to je na čierno.

nelka93
16. apr 2025

Ja nie, ale ja si pečiem vlastne. A tiež som dakedy takto piekla viac, ale teda nie 1-2 ale aj 6. Kolegyne chceli a kupovali. Teraz sa mi už nechce toľko piecť

ksenia16
autor
16. apr 2025

@nelka93 piekly ste vo forme?

xckaretxxx
16. apr 2025
aandrea9
16. apr 2025

@ksenia16 u nás kvaskovy 500g za 2,60. A fakt kvalitný 🙏

sense
16. apr 2025

Záležalo by aký. A teda museli by sme mať najprv odskúšaný. Ak by bol taký ako robí kamaratkin chlap tak áno, s pravidelným odberom

sisska96
16. apr 2025

@nelca84 z pekarne som ešte hnačku nedostala a od domácich aj viackrát

terezkaarthuramax
16. apr 2025

@nelca84 velmi dobry postreh.

Ja nelubim a robí mi zle rasca. Tak kebyze ju tam nedas a chutil by mi a mal by ten pekar recenzie ,nemala by som problem.

terezkaarthuramax
16. apr 2025

@alickapusinka vyborny postreh

margotka17
16. apr 2025

@ksenia16 ja si torty dávam piecť tiež k cudzej žene a sú veľmi dobre, kľudne by som aj chlieb zjedla, ak by mi chutil. No chlieb a vianočku pečiem aj ja doma. Všetko nasypeme a nalejem do pekárničky, pekáreň vymiesi, dám do ostatky a vyklopím na plech, vložím do rúry. To nie je nič namáhavé ani ťažké. Vianočku tiež vymiesi pekáreň a ja ju len zapletiem a dám upiecť.

ksenia16
autor
17. apr 2025

@margotka17 kvaskovy má úplne iný postup. Zaberá to dva dní

margotka17
17. apr 2025

@ksenia16 ja viem, počas covidu som chvíľku kvaskovala aj ja, ale nám nechutil ten chlieb. Potom som piekla už len náš osvedčený zemiakový.

mandzula
17. apr 2025

Nie, lebo kvaskovy chlieb povazujem za modny vystrelok a za tie peniaze by mi nestal. Dalsim faktom vsak je, ze jem minimum chleba a peciva, takze to celkovo neriesim.

cocolinka
17. apr 2025

@ksenia16 ja by som kupila, a neskutocne ma prekvapili komantare nizsie, ked si niekto robi chlieb pre seba doma a vyjdu mu dva, tak by som druhy radsej predala ako vyhodila..a ja si myslim ze 500g kvaskovy chlieb urobeby doma, vlastnymi rukami a energiou ma svoju hodnotu urcite vyssiu ako urobeny v priemyselnej pekarni, aj ked je kvaskovy…akoze zenske niektore su neskutocne hnusne..

Strana
z2