MUDr. Martiška a MUDr. Patyk
Dobrý deň, poprosím o recenzie k ORL Matiškovi ohľadom bežných ORL diagnóz a k chirurgovi Patykovi ohľadom "skrášľovacích" procedúr, konkrétne aplikácia botoxu. Sú dôslední? Sú odborníci? Sú ľudskí? Vopred ďakujem!
@shee11 mna najskor zdrbal, ze co som si to dovolila prist z ineho mesta ( pritom k nemu ludia z toho mesta chodia a pediatricka bola s nim dohodnuta, ze tam bude posielat akutne pripady) tak som sa mu slusne ospravedlnila, nato mi povedal ze co sa usmievam. No a dceru pri vystreni uplne zdeptal len preto, ze sa troska odtiahla ( nevedela co jej ide robit), zacal po nej vrieskat, ked sa chcela pozriet na mna nasilu jej drzal tvar a hovoril tu sa pozeraj mama ti nepomoze.
Mna je este aj teraz zle ked to pisem. Ja som bola v totalnom soku a s placom sme sli odtial obe.
A to nehovorim, ze dcere nic nedal ( az nasa pediatricka jej potom predpisala kvapky do ucha,).
Takze takato je moja skusenost s doktorom Martiskom.
Asi sa potreboval na niekom odbavit a vyventilovat skoda len, ze na vylakanom 8 rocnom dietati.
Ja som bola s mojim synom 6r.u doktora Martisku a bol celkom zábavny pri synovi a napriek tomu ,že sa maly bal keď sa mu díval do ušiek bol pri ňom nad mieru trpezlivy a snažil sa malý mal zapal ušiek
Bol som u obidvoch doktorov viac krát. Pán dr. Patyk nemám čo vytknúť vždy mal ľudský ústretový prístup takisto aj jeho sestrička si robia svoju prácu svedomito.
Pán dr. Martiska je veľmi náladový človek keď ma dobrú náladu všetko prejde v poriadku keď nemá dobrú náladu správa sa veľmi arogantne a zneužíva svoje postavenie doktora voči pacientom .
Ja som bola s dcerou u Martisku a arogantnejsieho doktora som este nezazila.
@ajvy66 presne tak. Ten Martiška je hrozný človek. Len sa sťažuje a posmieva. Vadí mu keď matka pobozká svoje 5 ročne dieťa, pretože sa boji ošetrenia. Veď on nemá ani trochu ľudskosti. Nechápem sko kože byt doktor.
@shee11 mna najskor zdrbal, ze co som si to dovolila prist z ineho mesta ( pritom k nemu ludia z toho mesta chodia a pediatricka bola s nim dohodnuta, ze tam bude posielat akutne pripady) tak som sa mu slusne ospravedlnila, nato mi povedal ze co sa usmievam. No a dceru pri vystreni uplne zdeptal len preto, ze sa troska odtiahla ( nevedela co jej ide robit), zacal po nej vrieskat, ked sa chcela pozriet na mna nasilu jej drzal tvar a hovoril tu sa pozeraj mama ti nepomoze.
Mna je este aj teraz zle ked to pisem. Ja som bola v totalnom soku a s placom sme sli odtial obe.
A to nehovorim, ze dcere nic nedal ( az nasa pediatricka jej potom predpisala kvapky do ucha,).
Takze takato je moja skusenost s doktorom Martiskom.
Asi sa potreboval na niekom odbavit a vyventilovat skoda len, ze na vylakanom 8 rocnom dietati.
@ajvy66 nie on je proste taký. Mojej dcére 5 ročnej vopchal do nosa sondu, ona ho v tom reflexe kopla a zvrieskal po nej ako pridrbany a samozrejme sa ho tak dolakala, že mi tam už ani nepojde. Určite pôjdeme radšej do Oščadnice kde je naozaj ľudský lekár a hlavne aj doktor , nie ako tento puk v kysuci.
Mudr.Martiška je totálne neodborný lekár, vysmieva sa aj vlastným vyšetreniam a riešenie ťažkostí pacientov nulové. Ja neviem z akého dôvodu ho tam VÚC ešte platí. 😥
Mudr.Martiška je totálne neodborný lekár, vysmieva sa aj vlastným vyšetreniam a riešenie ťažkostí pacientov nulové. Ja neviem z akého dôvodu ho tam VÚC ešte platí. 😥
@erio erio ale tomuto vážne nerozumiem ani ja. Dcere napísal do karty , že ma malý nos a veľkú mandľu ale na vyber mandli to nie je 🙈 dcéra chora každé 2 dni, neustále zapal prínosových dutín, následne zapal pľúc, išla som do Oščadnice radšej , tam jej zistili, že ma neustále zahlienenie skrz refluxu 🙈 tak ma liečbu na reflux a konečne ustupuje to chrapanie. On je mimo, neodborny a neľudsky. Hlavne, že na fb vie len komentovať a starať sa do čoho nemá.
@erio erio ale tomuto vážne nerozumiem ani ja. Dcere napísal do karty , že ma malý nos a veľkú mandľu ale na vyber mandli to nie je 🙈 dcéra chora každé 2 dni, neustále zapal prínosových dutín, následne zapal pľúc, išla som do Oščadnice radšej , tam jej zistili, že ma neustále zahlienenie skrz refluxu 🙈 tak ma liečbu na reflux a konečne ustupuje to chrapanie. On je mimo, neodborny a neľudsky. Hlavne, že na fb vie len komentovať a starať sa do čoho nemá.
@denissah veru otrasný lekár, syna tam poslala pediatrička, nakoľko si vyžadoval urobiť kompletné vyšetrenie pľúcny lekár. A on mu urobil iba jedno, že mu strčil ruku bez hygienickej rukavice do krku bez varovania a zo smiechom povedal , že dáviaci reflex má dobrý. Ja, že to čo má znamenať, okamžite mi podajte kartu, ja odchádzam, tak sa iba smial ako nepríčetný. Sestrička ma iba na chodbe prosila, až sa nehnevám a ospravedlňovala sa. Samozrejme, že sme tam boli prvý a posledný raz. No hrozný buran.

Ja som bola s dcerou u Martisku a arogantnejsieho doktora som este nezazila.