icon

Skúsenosti so zubným strojčekom - MUDr. Andrea Poprocká

joker77
6. okt 2025

Dobrý deň máte niekto skúsenosť u tejto pani doktorky so strojčekom? Ak áno , tak akú? Videl som iba vaše správy keď ste naň šli ale žiadna s výsledkom.A koľko vás to vyšlo komplet? Aj s nočným strojčekom ?

Ja sa rozhodujem medzi Michelcikom a nou.

Ďakujem pekne

lela1
7. okt 2025

@joker77 ahoj,ja mam skusenost ale so synom,2800e,nosil ho 2 roky a teraz uz rok nosi nocny

joker77
autor
7. okt 2025
@lela1

@joker77 ahoj,ja mam skusenost ale so synom,2800e,nosil ho 2 roky a teraz uz rok nosi nocny

@lela1
@lela1 a spokojnosť? Ja sa rozhodujem medzi nimi dvoma , je tam cenový rozdiel vyše 1000 eur , pán Michelcik je mladší, má "krajsiu" kliniku a možno modernejšie technológie.Ale pokial sú ľudia spokojný s Pani Poprockou , tak by som šiel kľudne k nej, keďže to môžem mať výrazne lacnejšie.

No ani zároveň nechcem na niečom takom šetriť.

lela1
7. okt 2025
@joker77

@lela1
@lela1 a spokojnosť? Ja sa rozhodujem medzi nimi dvoma , je tam cenový rozdiel vyše 1000 eur , pán Michelcik je mladší, má "krajsiu" kliniku a možno modernejšie technológie.Ale pokial sú ľudia spokojný s Pani Poprockou , tak by som šiel kľudne k nej, keďže to môžem mať výrazne lacnejšie.

No ani zároveň nechcem na niečom takom šetriť.

@joker77 ano,ja som s nou spokojna,mozno kuknite recenzie cez google

joker77
autor
7. okt 2025
@lela1

@joker77 ano,ja som s nou spokojna,mozno kuknite recenzie cez google

@lela1 práveže tam ich má dosť zle 😀 ale staré a veľa krát aj znejú divné.. v dnešnej dobe tieto recenzie na Google niesu moc hodnoverné.Preto sa radšej pýtam tu na reálnu skúsenosť a zatiaľ som tu nanu nič zle nepočul

lela1
7. okt 2025
@joker77

@lela1 práveže tam ich má dosť zle 😀 ale staré a veľa krát aj znejú divné.. v dnešnej dobe tieto recenzie na Google niesu moc hodnoverné.Preto sa radšej pýtam tu na reálnu skúsenosť a zatiaľ som tu nanu nič zle nepočul

@joker77 no pani dr.je prisna,vie sa aj vyvadit ked je treba ale vzdy sa o syna zaujimala,pytala sa ako sa ma,o skole.....