Aká je u vás menštruácia počas kojenia?
Kočky potrebujem vedieť váš názor. Menštruovať po pôrode som začala cca po 3 mesiacoch a potom som ju mala s pravidelným meškaním 2-3 týždne. V pondelok som dostala špinenie, ale až taký tmavo hnedý výtok, potom už skoro nič, len ďalej také slabučké špinenie.. 😒 a stále pretrváva len ten tmavohnedý výtok a nič viac... krvácanie sa mi do dnešného dňa nespustilo a už ani toho špinenia moc nie je.. mám to považovať, že to bola mrcha???? 😔 🙄 takéto nič som ešte nikdy nemala.. môže to byť ovplyvnené kojením???? Pls o váš názor! ĎAKUJEM!!!!
no a ja som kojila a stale kojim na poziadanie, mala spava so mnou a mam M. od zaciatku 😒 ja som zas iny unikat 😀
@luciferkax aj ja ešte kojím, mrchu som dostala naposledy začiatkom oktobra to to tmavé špinenie.. predtým mi prišla tak 3x v intervale cez 6 týždňoch, ale od toho oktobra nie je.. :-/ neviem čo si mám o tom myslieť, v tom novembri mi test vyšiel negatívny a už som si ho opakovane nerobila.. a už to je 3 mesiace a mrchy nikde.. tak neviem, či mám nejakú hormonálnu nerovnováhu, že nechodí.. ja som predtým mala nepravidelnú a aj polycystické vaječníky.. takže u nás by to bol skôr zázrak, že by som bola tehu.. ale u teba by to mohlo byť ale môj dr. mi povedal, že pri kojení mrcha chodí veľmi individuálne.. takže sa s tým nestresuj že neprišla..
@mianc ja som si po 5 týždnoch bez mrchy robila teh. test, vyšiel negatívne... ja som tiež mávala nepravidelnú mrchu, lenže ja skôr každé tri týždne 🙂 max 4 ... tiež ma napadla nejaká zákerná cysta, či to nebude :/ počkám ešte týžden a uvidíme
@luciferkax ja sa chystám dnes ešte testnuť a ak nie tak počkám kedy príde.. bolesti nemám, tak to nejako neriešim.. 🙂 inak príjemné ukončenie roka a ešte príjemnejší vstup do nového roka.. 😉
@mianc ahoj, ja som sa už testovala na trikrát.. a jedna čiarka :/ tak hádam to bude planý poôlach a nebude to zákerná cysta :((
dakujem, aj tebe všeeeeeeetko dobré do nového roka 🙂
Ja som nakoniec MS dostala, som rada, tak prvý cyklus počas kojenia bol 45 dní, uvidíme či sa bude skracovať.
@monana
@luciferkax xixi.. tak už aj ja som dostala.. naposledy 4 okt. a teraz až 5. januára.. snáď sa to už bude normalizovať.-.... 😉
@mianc ja som tiž už dostala, al len pred 10 dnami 🙂 čo ja viem, ja som rada, žťe som nebola tehotná, ale aj mrcha dala pokoj 🙂 len som sa vydesila hihi
@mianc tak to je super. Dokedy planujes kojit? Ja by som tak do leta, ked bude mat mala rok, max. rok aj dva mesiace, len neviem ako nam to odstavenie pojde, nutrilon nechce, tak sme kupili sunar a ten mi tiez vypluva, len cici lubi. Inak obedy mi papa pekne, zje vsetko od zeleniny, ovocia, masa, piskoty.
ahojte kocky,dnes som dostala menzes aj ked kojim som prekvapena 😕 mala bude mat 2 mesiace.Je to normalne? 😕 😕 😕
@ tinuska2011
ahoj, podla mna ano, ja som dostala este ku koncu sestonedelia, ale odvtedy nic, tak uvidim, co a ako...
@tinuska2011
@vladikaw ja som tiež prvú dostala asi keď mala Timka 3 mesiace a potom veľmi ale veeeeľmi nepravidelne a to do teraz a to ešte kojíme.. 🙂 tak som zvedavá, keď kojiť nebudeme ako sa to upraví
@vladikaw no my budeme mať zachvíľku ročik, takže som rada, že sme toľko vydržali a nechystáme sa končiť, ale už cez deň papá všetko takže mliečko má výhradne len večer, prip.v noci a ráno.. 🙂 no uvidíme či popracujeme na druhom baby alebo až neskôr, to ešte nechávam otvorené.. ale jednak by to bolo super, ďalšie obdobie bez tých naších sviatkov.. 😀
ahojte, ja mam 7 mesacnu dcerku a menstruaciu som dostala po 4 mesicacoch. No teraz mi uz vyse 2 tyzdnov meska ( dufam ze to nie je tehotenstvo pretoze si davame pozor ) mavala som vzdy problemy s meskanim tak tyzden to bolo u mna normalne. Myslite ze je to v pohode aby mi zase prestala chodit aj ked pretdym som ju mala 2 krat ???brucho ma bolelo tak ako by som ju uz mala dostat a nic, podotýkam ze sa stale len kojime a zacali sme davat 2 krat denne prikrm.dakujem
Myslis teda ze by to malo byt normalne,?? mne to vzdy akosi raplovalo. pocula som nieco take ze pocas dojcenia moze prist menzes a potom zase nemusi tak neviem. Lebo toto je moj pripad 3krat mi prisla normalne ( sice tiez s meskanim ) a teraz mi meska a nic. no budem teda cakat a uvidim . a este sa chcem spytat ci je normalne ze mi mala pocas poslednej menstr. nechcela jest jedovala sa a ked mi skoncili tak zase vsetko v pohode 😒
Ahojky ..ja malu kojim 13 mes.menstruaciu som dostala ked mala mala 11 mes bola silna a bolestiva na druhy mes.slabulinka menstr.mi trvala cca7 dni a tento mesiac cakam mala som silne bolesti dala som si vlozku a nic vajecniky ma strasne boleli mala spi primne je nanaoc naviazana ..to je druhe tehotenstvo prve bolo dojcenie a plus dokrmovanie...diky za info

Ja mám tiež dilemu :/ po pôrode som dostala menšturáciu asi po 7 mesiacoch, potom som ju mala ešte dvakrát, vždy 26 dnový cyklus... teraz už prešlo 30 dní a mrcha stáááááááále nikde .( taktžiež dúfam, že tehotná nebudem,