Ako dosiahnuť, aby dvojmesačné dieťa znovu pilo z prsníka?
Ahojte,potrebovala by som poradiť. Doteraz mi malá papala z prsníkov ale cez klobučik a teraz asi druhý deň odmieta aj s klobúčikom aj bez neho len fľašku. Mlieka si myslím že mám dosť keďže si odstrekujem, keď nechce z prsníka. Čo robiť aby znova začala papať? Za každú radu budem vďačná
@neli2015 prejsť na um
Okolo 2-3 mesiaca začína prvý štrajk. Nemusíš prejsť na UM. Stači ponúkať prsnik častejšie, keď bude hladná si dá. Keby fakt nechcela daj jej svoje mm do fľašky a pomedzi to ponúkaj aj prsnik 🙂 u nas štrajk trval mesiac, presne viem ako sa citiš 🙂 veľa síl posielam
Um nasadiť keby nechcela vobec papať, nepriberala ale to sa poraď už potom s pediatrom
Zrušiť fľašu.
Ak si niesi istá ako ďalej ale chceš pokracovať, oslov nejakú overenú laktačnú...🤱🏻držím palce✊🏻 ja som si aj pri jednom aj pri druhom myslela,ze končíme a zatial obaja vyše roka, tiež prvý klobúčiky a pri malej zas som mala strašne silný tok mlieka az sa dusila, potom odmietala a sme tu a stale papame cici. Budem sa opakovat ale drzim palce✊🏻
Ahoj, záezi ci chces dojcit alebo ti na tom nezalezi. Ak si s tym ok, kludne odsavaj, zacni skusat ktore um sedi a pomaly striedaj svoje a um. Dlho sa da dokrmovat cez flasu svojim, je to teda miestami narocne ale s dobrou odsavackou sa da pekne potiahnut. Ak chces zachovat dojcenie urcite pdporucam investovat tych par eur a zavolat k sebe skusenu laktacnu poradkynu
Okolo 2-3 mesiaca začína prvý štrajk. Nemusíš prejsť na UM. Stači ponúkať prsnik častejšie, keď bude hladná si dá. Keby fakt nechcela daj jej svoje mm do fľašky a pomedzi to ponúkaj aj prsnik 🙂 u nas štrajk trval mesiac, presne viem ako sa citiš 🙂 veľa síl posielam
@lucia23529 len ja keď jej ponúknem prsník strašné začne plakať takže zase len fľaška ,zatiaľ moje mlieko lebo mám aj zmrazené,ale bojím sa že keď nebude ťahať z prsníka prestane sa mi tvoriť mlieko,keď len odstrekujem. Tebe po mesiaci začalo papať zas z prsníka?
@lucia23529 len ja keď jej ponúknem prsník strašné začne plakať takže zase len fľaška ,zatiaľ moje mlieko lebo mám aj zmrazené,ale bojím sa že keď nebude ťahať z prsníka prestane sa mi tvoriť mlieko,keď len odstrekujem. Tebe po mesiaci začalo papať zas z prsníka?
@neli2015 ja som jej práveže davala 90% len z prsníka. Keď plakala tak som ju nenútila a potom ponúkla znova o čosi neskôr. Keď už fakt bol velky plač a nechcela tak som jej dala flašku. Po mesiaci zo dňa na deň to prestalo, žiadne protesty ani plač. Keď tak skús aspoň s ňou koža na kožu, daj si ju na hrudnik, tulte sa aby tá laktácia stále bola 🙂 viem je to naročne hlavne na psychiku

@neli2015 nemusí vôbec začať zasa