Ako obnoviť dojčenie po odstavení kvôli viróze?
Ahojte maminy, mam tretie dieťa, ale ešte som to takto nemala. Teda, nedobrovoľné odstavenie skrz virózu. Dostali sme doma rotavirus, keď mal syn (rok aj 2 mesiace) ja som vírus ešte nemala, kojila som stále samozrejme. No dostala som virus ja a jemu sa pohoršilo, hnačky sa vrátili a tak sa odvodnil ze musel do nemocnice. Bol s nim muž, lebo ja som doma ležala aj so starším synom a keď som na druhý den šla do nemocnice a nakojila ho, maly dostal zase hnačky (cely deň bol inak ok). Takže mi odporučili nekojiť. Mlieko sa mi robilo, hrce v prsníku.. no a po dvoch dňoch sa napil, a odvtedy sa už len prisaje, pocucka a nepije. A už aj vidietlne na prsiach, že mliečko nie je. Akože, keď stlačím tak trosku strekne, ale to je všetko. Ja som nešťastná, prikladám ho stále, ale on jednoducho nepije. Myslíte že sa mám zmieriť s tým, že už je koniec? Ja som prvého syna kojila rok aj 7 mesiacov, dcérku rok aj 8 mesiacov. A akosi som sa na to postupne pripravovala. Pri dcérke som to veľmi oplakala, lebo som už nemyslela, že ešte raz to zažijem. A teraz toto..ja som normálne v koncoch. Ja viem, že niekomu to príde smiešne, ale teda ja doma revem...😭😭😭
Ved sa skontaktuj s LP, navyš tvorbu mlieka bylinami /odsavanim/ prekladanim. To ze teraz mas menej mlieka neznamená ze ho nemáš úplne. Proste nebol dopyt tak sa znížila tvorba.

Ano kludne mozes stracat/stratila si mlieko.
K ostatnemu sa nevyjadrujem, smiesne mi to nepride, ale ani normalne. Neviem to napisat citlivejsie a so srdieckami, prepac. Byt Tebou, ak je pre teba dojcenie az tak dolezite ze dokazes byt z toho mimo a preplakat pri odstave rocneho dietata... Tak ver, ze v zivote su horsie a vaznejsie veci, zena. Takze prijmi situaciu tak ako je, bud rada ze mate chorobu aj nemocnicu za sebou, a neries absolutne nepodstatne veci. Bud rada ze je syncek zdravy.
(A ano aj ja som dojcila a musela som prestat, dokonca o dost skor nez v roku. A svet sa vobec nezrutil a nebolo treba to tak prezivat. To je zivot.)