icon

Ako prirodzene prísť o mlieko?

chavierka
14. aug 2011

Ako prirodzene prísť o mlieko, bez tabletiek, injekciíí a podobne, aby sa ho tvorilo menej a menej a vôbec prestalo?

Strana
z3
akcul13
11. jún 2018

@mamina6410 a tie hrce zmizli same od seba?

mamina6410
11. jún 2018

@akcul13 áno, hneď ako sa prestalo tvoriť mlieko a začali sa zmenšovať prsia,v podstate z večera do rána som mala hrnce preč a prsia o číslo mensie

akcul13
11. jún 2018

@mamina6410 lebo ja uz som jedno balenie vybrala a potom sa mi znova naliali, tak teraz zacinam brat druhe. Vam sa uz potom vobec netvorilo?

mamina6410
11. jún 2018

@akcul13 ja som ich mala na cca 15 dni myslim a na cca 6. den zacali zaberat, ale dopbrala som vsetky tťabletky do konca a potom sa mi uz zmensili uplne a mlieko zmizlo

1997kika
23. okt 2019

Ako mám prísť o maléko mali sa mi narodil pred páru týždňom a nechce cicat a stále sa mi napievaju a bolia ma prsia cical pár dní a strašne to bolo bradavky aj Prsia celé ako mám prestať o mleko ... Dajte mi vedieť prosím. A píšte

superholka77
29. jún 2021

@mamkaivka môžem sa vás opýtať keď máte skúsenosti ako čítam ze tiež ma dcéra 8dni a ani v nemocnici ani doma som ju neprikladala na prsia pijem salviovy čaj mala je na UM doktor mi dal lieky ale bolo mi z nich zle na zastavenie mlieka tak som ich hodila do koša a 5 dní som nosila zviazane prsia ale prsia mam mäkké od tehotenstva normálne neviem do kedy musím nosiť obvez a piť salviu ze kedy sa mi asi zastaví laktacia ci sa vlastne rozbehla alebo ako to je keď som neodsavala neprikladala nič nerobila s prsnikmi. Ďakujem..

mamkaivka
5. júl 2021

@superholka77 ak ste neprikladali tak sa ani laktacia nerozbehla, ak su prsia mäkké nebolia mliečko sa nebude tvoriť

superholka77
8. júl 2021

@mamkaivka to není asi až tak lebo presne o dva týždne skôr rodila kamarátka a nekojila neprikladala a domov prišla z pôrodnice prsia tvrdé ako skala užívala hormonálne lieky na zástavu mlieka a sťahovala si prsia. Ja som prišla s mäkkými prsiami sťahovala ich dávala na cele dni noci asi 5dni petrzlenovu vňať co podprsenky stiahla k tomu liter šalvia čaj studený a riccinus communis 30CH z lekárne homeopatika a za 6dni už mám po mlieku prsia volne dovtedy som cítila po bokoch miestami také pobolievanie ale petržlen urobil svoje a sem tam brufen alebo paralen lebo aj vyčerpanie únava robí svoje už som 2tyzdne od pôrodu a mlieko sa nevratilo nič tak somnrada.. mala som od gynekologa hormonalne lieky medocriptine na zastavenie ale po 3 dávke som mala triasky a zle mi bolo tak išli do kosa sú to riadne hormóny

kvetoslavagadova
20. nov 2024

@chavierka môj synček má už 3 roky a nekce prestať kojit preto kcem rozumnú radu ako prísť o mlieko ďakujem

Strana
z3