Ako sa zbaviť klobúčikov pri dojčení?
Ako sa zbaviť klobučikov pri dojčení?
Nejaké rady/tipy ako ste od učili svoje deti. Prosím nepíše mi ze si mam zavolať laktacnu poradkyňu z Mamily. Ďakujem.
@slavka119 koľko má drobec? Ja som sa ich pri prvom zbavila asi v jeho troch či štyroch mesiacoch keď sa mi bradavky vytvarovali a dokázal si ich sám chytiť zo začiatku je to náročnejšie ja som si vždy tú bradavku akoby vytiahla a vytvarovala nech si ju vie chytiť a potom to už išlo samo.. treba len čas od času skúsiť a budeš vidieť keď už to pôjde
Mne sa po case bradavky vyformovali-vytiahli viac von a raz v noci v polospanku sa mi mala chytila odvtedy sa chytala coraz castejsie v noci bez problemov cez den niekedy lepsie a niekedy horsie nosila som ich so sebou ked bolo najhorsie a nechcela sa chytit.. postupne som ich mohla uplne odlozit a kojili sme 15 mesiacov..
@angeli121212 ma 3 týždne len 🙈ale trucovat na bradavke vie veľmi pekne, musím dať klobucik aby sa napapala
@slavka119 3 týždne je máličko to ani nie je o trucovaní jej to môže byť realne veľmi náročné ak si napr nevie chytiť bradavku alebo jej môže vadiť aj poloha pri kojení moja má už dva a pol mesiaca a stále sú momenty keď jej nieco vadí tak ju pootáčam ponastavujem nech sa cíti dobre pri kojení
Kľud, žiadny stres. Moja papala cez koobucik skoro dva roky. Potom som sa naštvala a vzala jej ho. Ani si to nevšimla. A dojčila som do troch rokov.
Hlavne sa nestresuj. Keď sa nevie prisat daj klobucik. Mala bude spokojne napapana a je jedno ako. Či s bradavky, klobucika alebo s fľaše.

@slavka119 ahoj, aj mňa by to zaujímalo. A tiež sa mi dvíha tlak, keď na všetky moje otázky dostanem odpoveď "laktačná z mamily"😂