icon

Ako uľaviť bradavkám po kojení?

lexilaracroft
28. máj 2016

Zisli by sa vase rady alebo domace recepty lebo davam sudorem ale ten uz nezabera. Dakujem

nanervy_2
28. máj 2016

ako dlho kojis? lebo este v zaciatkoch, kym si zvyknu bradavky mozu trochu boliet, ale kojenie inak boliet nema, zvacsa je tam problem nejaky, napr. zle prisatie a podobne.
mne pomahalo chodit na volno, nech sa vetraju. z dm masticka je fajn a jeden cas sme mali aj univerzalnu mast, ale to slo o zapal

gapre
28. máj 2016

ja som pouzivala bepanthen a 100% lanolin,mna boleli prve dva mesiace,treba asi vydrzat,kym si zvyknu.

kkarolkaaa
28. máj 2016

Za mňa určite lansinoh lanolin

lexilaracroft
autor
28. máj 2016

Ja kojim tretiu noc takze nepanikarim. Pri kojeni ma to neboli len kym sa poriadne prisaje piskam jak cajnik.

tobnuf
28. máj 2016

@lexilaracroft mna tiez na zaciatko boleli a tiez ako pises hlavne ked sa prisal potom uz nie. A mala som aj rozkrvavenu jednu bradavku. Pouzivala som bepanthen .. alebo si vytlac trochu mm na bravavku a nechaj uschnut .. vela vetraj. Trvalo to daky mesiac cca a bolo v pohode asi treba len vydrzat 🙂

marcelatje
28. máj 2016

Velmi dbaj na spravne prisatie. A ta bolest pretrvava aj po dojceni? Je rezava? Mne pomohli naplaste multi mumcompresses.

adena7
28. máj 2016

dm mast babylove a tiez potierat mm a nechat zaschnut...bradavka si musi zvyknut ze je casto pouzivana..ale treba dat pozor aj na spravne dojcenie aby ti ju babo zbytocne neporanilo

luba41
28. máj 2016

ak je pri prisatí ostrá rezavá bolesť, ktorá potom prejde-tak je to mykoza-premnožené kvasinky..natierať niečím antimykotickým- v lekárni by poradili.. a dbať na prisatie stále..