Akú odsávačku kúpiť?
Ahojte, pozerala som si odsávačku na mlieko ale cítim sa stratená.. Pri prvej dcére som ju nemala ale mala som veľa mlieka a ručne odstriekať bolo dosť náročné. Po 15 rokoch v novembri rodím znova, doba pokročila a aj odsávačiek je velmi veľa. Ideálna by asi bola elektrická, niečo tiché aby som ňou bábätko nebudila. Budem vďačná za každú radu, typ podľa čoho vyberať, čo sa vám osvedčilo a čo naopak nie. Ďakujem krásne 😊
Ja som rozmyslala nat elektrickou Avent, mňa by ale zaujimálo podľa čoho zistim či ju fakt potrebujem.. hovorili mi kamosky ze to zistim v nemocnici alebo za par dni doma, nech ju nekupujem dopredu. Ale taka blbá otazka ako zistím že mi ju treba? ked budem mat vela mlieka a budu ma boliet prsia? mozno to znie hlupo ale som prvorodicka a nevyznam sa v tom .
Ja som mala v porodnici medela swing spokojnost 🙂 teraz mam klasik medelu
@lilinka126 potrebovat (elektricku) budes vtedy, ak nebudes moct dojcit, iba odsavat a krmit z flase. V opacom pripade ak mas strasne vela mlieka a budes okrem dojcenia aj vo velkom odsavat, tvorba mlieka sa ti nikdy neznizi len pre potreby babatka. Na uvolnenie plnych prsnikov (tazkych a tvrdych ako kamen) staci manualna alebo odstriekat len do uvolnenia.
@babovka2321 ďakujem, takže asi najlepšie bude počkať a kúpiť po pôrode
@babovka2321 ďakujem 😊
Za mna ...ale samozrejme len moja skusenost a nazor. Pri prvom som mala problem rozbehnut mlieko a v porodnici mi ju krmili tým co mali tam. Az po 3 dnoch som si kupila Avent SCD395/21 uz teraz viem ze si ju 100% berem aj najblizsie do porodnice😊. Za mna super pomocka !👌🏻
@vero_jrk Ja som kupovala az par dni po narodeni. Teda poslala som muza, ale mala so vybratu, lebo s 3 dnovym dietatom clovek nema cas citat recenzie a vyberat. Kupila som Medela Swing. Bola som spokojna.

@vero_jrk pri prvom dieťati som mala elektrickú odsavačku značky medela. No bolo ju počuť dosť si myslím. Pri druhom dieťati som ani nechcela hoci mi manžel chcel nejakú kúpiť. Som povedla,že nechcem a čuduj sa svete mi ju ani netrebalo. A pri treťom dieťati tiež som nechcela. Mlieka boli dosť, ale neodsavala som.