icon

Avent alebo Medela. Ktorá odsávačka mlieka je lepšia?

17. jún 2025

Ktoré máte skúsenosť s oboma, ktorá odsávačka je lepšia? Avent alebo Medela?

majus2323
17. jún 2025

Mám Avent a odsava dobre ale ja ešte rukou pomáham dostlacat...žiadna odsávačka neurobí to čo babo ale ak tomu pomôžete, je to fajn. Aspoň ja mám takú skúsenosť. Kdesi som ale čítala že Medela je lepšia.

autor
17. jún 2025
@majus2323

Mám Avent a odsava dobre ale ja ešte rukou pomáham dostlacat...žiadna odsávačka neurobí to čo babo ale ak tomu pomôžete, je to fajn. Aspoň ja mám takú skúsenosť. Kdesi som ale čítala že Medela je lepšia.

@majus2323 Čítala som o oboch aj ja, preto som sa obrátila s otázkou na tie, ktoré majú skúsenosť s oboma 😉

majus2323
17. jún 2025

Tak snáď sa nájde niekto kto si musí kúpiť 2 odsavacky a ešte aj konkrétne značky 🫠

saxana000
17. jún 2025

Mala som medelu rucnu a canpol elektricku.a veru s rucnou som vytiahla viac a lepsie na zaciatok ako s epektrickou..

pl2y
17. jún 2025

V nemocnici mi požičali medelu a doma som mala avent (obe elektronické). Ja som nejak rozdiel nevidela, dokonca nevidím rozdiel ani v ručnej avent a elektronickej, okrem toho, že z toho stláčania boli ruka casom, ale vykon rovnaký..záleží ako často chces asi používať, ak by som planovala len odsavat a kŕmiť z fľašky, tak by som išla do medela - ta dvojitá do podprsenky, kde sú voľne ruky..ak len sem tam, tak je to podľa mna úplne jedno

autor
17. jún 2025
@pl2y

V nemocnici mi požičali medelu a doma som mala avent (obe elektronické). Ja som nejak rozdiel nevidela, dokonca nevidím rozdiel ani v ručnej avent a elektronickej, okrem toho, že z toho stláčania boli ruka casom, ale vykon rovnaký..záleží ako často chces asi používať, ak by som planovala len odsavat a kŕmiť z fľašky, tak by som išla do medela - ta dvojitá do podprsenky, kde sú voľne ruky..ak len sem tam, tak je to podľa mna úplne jedno

@pl2y ďakujem 🙂

kitycat
17. jún 2025
@pl2y

Rovnako ako
@pl2y ja mam Avent, este nejaku starsiu, sle funguje vyborne a v porodnici mi dali ich Medelu, ale taku asi nejaku profi, bola na stojane. Medela ma hnevala, ze sa tam blbo strkala ta hadicka na odsavanie...

Nemyslim, zw je tam nejaky mega rozdiel, takze ja sa klonim skor k Avent, Medela sa mi nezdala lepsia