icon

Bieliaca pasta počas kojenia. Váš názor

alubinka
8. júl 2011

Kojim uz len vecer pred spanim a rano po zobudeni.. nemam v plane s kojenim prestat a preto sa obraciam na vas 🙂
Kupila som si dost drahu bieliacu sadu na zuby, no az potom som si uvedomila ze sa neodporuca pouzivat pocas dojcenia.. Nechala by som ju odlozenu v supliku az dovtedy kym neprestanem s kojenim, ale bohuzial datum expiracie sa blizi..
Preto by som sa ta chcela spytat na vas nazor. Rozmyslala som ze by som tu pastu pouzivala bezprostredne po odkojeni.. teda vecer ked dcerka zaspi, a nasledne by som kojila az rano- to je viac ako 10hodin.. a potom znovu rano po odkojeni.. myslite ze by som to mohla tak praktizovat? nechapem ako moze zubna pasta poskodit dietatku.. vsak ju ani neprehltam ani nic podobne..
Dakujem za vas nazor 🙂

bambi2
8. júl 2011

kazda zena v reklame na zubnu pastu ma krasne biele zuby... ale urcite nie preto, ze pouziva bieliacu zubnu pastu. mam kamosku, ma krasne biele zuby a pritom nepouziva ziadne bieliace pasty. povedala by som, ze je to v genoch a zavisi to aj od toho co jes a pijes. farebne potraviny, stavy atd farbia zuby... umy si radsej zuby so sodou bicarbonou obcas a krasne ti ich vybieli a to iba za par centov... nie vsak s kuchynskou, obsahuje tusim hlinnik ci co. zakup v lekarni cistu 😉

katren
8. júl 2011

Ja pouzivam bieliace pasiky (prvykrat som pouzila pred 2-mi rokmi a biele zuby mi vydrzali doteraz)...od pondelka bude maly vonku z bruska a neplanujem prestat, nikde nie je napisane, ze sa nesmu pri dojceni....
a myslim, ze by si to mohla praktizovat ako pises, ved 10 hodin je dost dlhy cas....