Čaj na podporu dojčenia Weleda - skúsenosti
Maminky je naozaj tento čaj tak dobrý , ako je vyhajpovaný? Naozaj bábätko nemá problemy s trávením a tak?
Poraďte , ďakujem 🙂
Obe moje deti mali problemy s travenim, ale kvoli laktoze, takze caj (akykolvek) na to nemal vplyv. Mimo toho je podla mna uplne mega super. Ja som ho teda pila na litre, lebo mne aj chutil, pri synovi by som odkojila aj 3 deti :D teraz pri dcerke uz ani pit tolko nestiham, ani jest,… ved, su uz dvaja… ale kojim ju uz 8 mesiacov v podstate bez problemov 🙂
@tini27 ďakujem, a nevieš či ho môžem začať piť už pred pôrodom? Mám zajtra termín 😁
ja si myslím, že v pohode, tam nemá čo zlého urobiť 🙂 Ešte mi napadlo (prepáč, ak nevyžiadaná rada 😇 - keď ti nebude po pôrode striekať mlieko v ten deň na všetky strany, je to úplne normálne a v pohode :D Bábätko má žalúdok možno tak ako čerešňa, takže mu aj to málinko stačí...A ono sa to potom v priebehu pár dní rozbehne 🙂 (lebo som počula kopec žien, čo už v pôrodnici stresovali, stimulovali odsávačkami a neviem čo, akurát mali z toho stresy... My sme mali v pôrodnici skvelú laktačnú, všetko vysvetlila, že hlavne treba proste pravidelne prikladať a ono sa to rozbehne... prvé dni som mala mlieka tak proste normálne (tvrdili, že dieťa nie je hladné, tak som im verila :D ) a až keď som išla domov tak sme sa dostali do toho stavu, že mlieko všade :D ... tak sa neboj, bude všetko super 🙂 A prajem skvelý pôrod, nech je všetko super 🙂
@tini27 ďakujem , si zlata 🙂
Ja som vyskusala pri prcom rozne caje a tento bol najlepsi, pri tych ostatnych viditelne bol maly nespokojny. Pri druhom babe som rovno len tento pila. Ja odporucam
pila som gravimilk, trochu to pomohlo. Kludne vyskušaj aj ty

Neviem či je lepší,ale mne je strašne hnusný. Absolútne mi nechutí. Skús od Lerosu/kojíci čaj.