icon

Čo robiť, aby sa mi netvorilo materské mlieko?

29. okt 2022

Dobrý deň....prosím vás som 2 týždne po pôrode, babo nekojim (nepýtajte sa prečo). Co mam robiť aby sa mi neotvorilo mlieko.. Zatiaľ to bolo v pohode, neboleli ma prsia ani nič ale už cítim ze ma bolia.. Mam si len odsavat do uvoľnenia? Alebo co by ste ešte poradili.. Ďakujem

nelca0510
29. okt 2022

Na nete sú babské rady. Najlepšie ísť ku gynekológovi,myslím,že sú na tie tabletky a to je najrýchlejšia a najbezpečnejšia cesta.

svetlonos
29. okt 2022

Ahoj
kamaratka ma epilepsiu a pichli jej hned po orode injekciu proti tvorbe mlieka. Nie je to nic moc, ides proti telu ale v mnohych pripadoch sa inak neda. Inak pi salviovyvcaj a odstrekuj do uvolnenia, nech nemas zapal. Prajem vsetko dobre.

darina14m
29. okt 2022

Užiť tabletku na zastavenie laktacie..gynekologička určite poradí

svetlonos
29. okt 2022

A pokojne sa porad s lekarom. Preco nekojis, je tvoje rozhodnutie a nema to kto co riesit.

syslik81
29. okt 2022

toto ries s dr a injekciou al tabletkou..babske reci tak kratko po porode nemusia fungovat ..

lalala94
29. okt 2022

Ja som dojčila dva týždne, potom som prestala. Nerobila som nič špeciálne - len keď mi stvrdli prsia, odstriekala som si trocha mlieka, aby sa uvoľnili. Časom to vymizlo postupne samo - trvalo to asi mesiac a pol.

mamamasama
29. okt 2022

U mna to tiez preslo samo, nakoľko som nemala vela mlieka. Ak citis tlak, tak len odstriekaj, nos tesnejsie sportove podprsenky a malo by to byt ok.

evelyn246246
29. okt 2022

.. prikladaj si latkovu plienku namocenu najlepsie v domacej palenke silnej ...na prsia kazdy den..mlieko zajde..

gabika128
29. okt 2022

Odstriekala som si vždy trochu mlieka a prsia dala do veľmi tesnej športovej podprsenky, boli ako zviazané.

henka123123
29. okt 2022

Odstriekaj v sprche pod teplou vodou do uvolnenia a do podpresenky daj studene trosku naklepane kapustne listy a daj si na noc ibalgin....ale ten kapustny urcite si daj naozaj to pomaha.jq som prveho syna vobec nekojila iba v porodnici a toto mi pomohlo

zuzi0911
29. okt 2022

Ísť k Dr dá lieky ci injekciu....