Čo robiť, aby sa mi netvorilo materské mlieko?
Dobrý deň....prosím vás som 2 týždne po pôrode, babo nekojim (nepýtajte sa prečo). Co mam robiť aby sa mi neotvorilo mlieko.. Zatiaľ to bolo v pohode, neboleli ma prsia ani nič ale už cítim ze ma bolia.. Mam si len odsavat do uvoľnenia? Alebo co by ste ešte poradili.. Ďakujem
Ahoj
kamaratka ma epilepsiu a pichli jej hned po orode injekciu proti tvorbe mlieka. Nie je to nic moc, ides proti telu ale v mnohych pripadoch sa inak neda. Inak pi salviovyvcaj a odstrekuj do uvolnenia, nech nemas zapal. Prajem vsetko dobre.
Užiť tabletku na zastavenie laktacie..gynekologička určite poradí
A pokojne sa porad s lekarom. Preco nekojis, je tvoje rozhodnutie a nema to kto co riesit.
toto ries s dr a injekciou al tabletkou..babske reci tak kratko po porode nemusia fungovat ..
Ja som dojčila dva týždne, potom som prestala. Nerobila som nič špeciálne - len keď mi stvrdli prsia, odstriekala som si trocha mlieka, aby sa uvoľnili. Časom to vymizlo postupne samo - trvalo to asi mesiac a pol.
U mna to tiez preslo samo, nakoľko som nemala vela mlieka. Ak citis tlak, tak len odstriekaj, nos tesnejsie sportove podprsenky a malo by to byt ok.
.. prikladaj si latkovu plienku namocenu najlepsie v domacej palenke silnej ...na prsia kazdy den..mlieko zajde..
Odstriekala som si vždy trochu mlieka a prsia dala do veľmi tesnej športovej podprsenky, boli ako zviazané.
Odstriekaj v sprche pod teplou vodou do uvolnenia a do podpresenky daj studene trosku naklepane kapustne listy a daj si na noc ibalgin....ale ten kapustny urcite si daj naozaj to pomaha.jq som prveho syna vobec nekojila iba v porodnici a toto mi pomohlo
Ísť k Dr dá lieky ci injekciu....

Na nete sú babské rady. Najlepšie ísť ku gynekológovi,myslím,že sú na tie tabletky a to je najrýchlejšia a najbezpečnejšia cesta.