Covid-19 a dojčenie
Ženy, niekde čítam, ako mamky ktoré sú pozitívne sa vyhýbajú deťom, pýtajú sa dokonca či majú naďalej kojiť, inde zas, že dojčením získava bábätko protilátky. Ako to v skutočnosti je pri covide? Je dojčenie takpovediac výhoda pri nakazení alebo je vážne lepšie sa čo najviac izolovať? Viete niekto odpoveď?
Jednoznacne kojit..kamoska bola v postely 2 tyzdne, maly (7m) mal jeden den miernu teplotu a potom uz nic 👍
Ja mam teraz covid (od nedeli potvrdene pcr) a dojcim 16 mesacneho na poziadanie. On jediny je z nasej rodiny NEGATIVNI 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 v mliecku su protilatky. Niekde som citala studiu ze az 10 mesiacov od prekonania covidu mali zeny protilatky v mliecku
@babatkoo držím palce nech ste v poriadku, ja mám tiež 16 mesačného a dosť sa bojím nakazenia kvôli malému 🤯 zatiaľ sa tomu úspešne vyhýbame
Ja som kojila,mne pediater vyslovene kázal pokračovať že je to naj čo môžem
Dokonca som sa dala po ocko,tiež som to konzultovala,pediater opäť že je to naj lebo bude mať protilátky vysoke
Ja som pozitívna s dvojtýždňovým novorodencom. Ani by ma nenapadlo nekojit
ja by som nekojila a radšej dala umele
Jasne že kojiť, však deti ani nevedia väčšinou že maju kovid

Ja som mala covid v Októbri tohto roku a konečne som odstavila moju lásku. Ani som kojit nevládala takže asi ták