icon

Dávate si popri dojčení občas alkohol?

matja
3. aug 2010

Dávate si občas pohár vínka alebo nejaký iný príležitostný prípitok, ak dojčíte viackrát za deň aj v noci? Ja som môjmu malému takto obohatené mliečko ešte nedopriala 🙂

Strana
z2
lussy23
2. sep 2012

telo je mocný a krutý pán. Ako ľahko dokáže dostať človeka do svojich osídiel. telo túži po týchto škodlivých chuťkach. je to smutné, že je to tak aj u tehotných a kojacich žien☹ Veď to sa dá tých pár mesiacov vydržať. Kto to nevydrží, je otrokom vlastného tela, otrokom tej chuťky. Treba si dávať na tito chuťky pozor, aby sme sa nedostali do pasce.

ale nech si každý robí čo chce, mne je to jedno. je to len môj názor, ktorý som si snáď mohla vyjadriť. Nesúdim nikoho, keďže neviem, prečo to ten človek urobil. 🙂

lusina
14. sep 2012

tvrdý alkohol určite nie, ale červené vino si možete dať, mne moja kámoška, (pracuje ako magistra v lekárni) hovorila, že- vraj červene víno podporuje laktáciu a že 1,5deci sa do mlieka vobec nedostane. ona sama ma teraz pol ročne babatko a ked kojila dávala si červ. vínko v pohode 🙂 tak si myslim, že ak ma niekto chut, tak naozaj take male množstvo neuškodi. 😉

oteckoroka
16. máj 2021

Čau te chcel by som sa spýtať prosím vás keď žena koji Môže si Príklad Dať jeden deň relax a vipit si Veľa A príklad by si dala S kojenim pauzu Jeden týždeň Bol by to dáky problém ?

angel993
16. máj 2021

@matja nie nedala som si nikdy počas kojenia. Ale ja nepijem alkohol vôbec ani mimo kojenia.

ajka0207
16. máj 2021

@oteckoroka podľa toho problém v čom? Dojčene dieťa týždeň bez prsníka pravdepodobne nevydrží. Resp. Sa odstaví a po týždni sa už neprisaje. druhá vec je že prsia naliate týždeň tiež nevydržia, pravdepodobne žena príde o mlieko.

Strana
z2