Dojčenie mi je nepríjemné
Ahojte, mám doma 2mesačné dieťa a čo sa dojčenia týka je mi to veľmi nepríjemné. Neviem si na to zvyknúť a pár ľudí z rodiny to vie a dosť ma za to odsudzujú, mám svoje mimi rada ale skrátka je mi to veľmi nepríjemné 😕
@zuzahajdulka prosim Ta,ja ti napisem fakt o UM.Napriklad, ked sa mi narodili predcasne deti,nie kazda dojka mala kvalitne mlieko aby mohla darovat,na rozdiel od UM ktore pokrylo vserky potrebne latky pre dieta.Pri orepustani dr odporucila UM,nie MM.Pretoze pri MM sa nezrucilo ze budu deti prospievat,nakolko nie kazde MM je dosz vyzivne,to zalezi od vela veci.
Niektore deri musia prejst z MM na UM kvoli alergiam a intoleranciam.To si tie fakty o ktore prosikas. Nvm ja kebyze psych nezvladam kojenie,tiez nekojim.
Pri prvom dieťatku mi to tiez bolo neprijemne.Cítila som sa tak zvlaštne neviem to opísať asi sa tak citiš aj ty.Dieťa to asi citilo a nebolo časom na prsniku spokojne .v 2hom mediaci som začala davať aj umele mliečko aj dojcila som sem tam.Ono ten pocit časom prechafzal a vydžala som do polovice 5 mesiaca prikrmovať a aj moje davať.Ono mi to dojcenie casom začalo aj chybať.A pri druhom som sa nato aj tešila.
Ja mám tri deti a dojčenie bolo pre mňa vždy nepríjemné. Odsavala som cca 2 mesiace, dávala aj UM. Deti sú šťastné a zdravé. A aj ja.
Na okolie sa vykašli, ide najmä o teba.
@zuzahajdulka a takto by sa jedna zena druhej nemali vyjadrovat! Toto odcudzovavie,spracanie je este horsie.
tak nedojči a kup nejake umele mliečko na bio baze. Velmi dobre su od sunaru. Tiež ich kupujem svojmu dietatu a bolo to prvé mlieko, ktoré som mu dala na prechod z materského na umelé

@majusska202 každá podľa seba a ked sú všetci spokojný...