Dojčím a nedarí sa nám dodržiavať intervaly papania
Ahojte , som zúfalá ... malá bude mať tri týždne a je plne dojčená. Problém je v tom , že sa nám nedarí dodržiavať intervaly papania , cez deň papá každú hodinu a pol cez noc každé dve a tým pádom nemám čas na oddych. Mliečka je dosť aj ona zrejme toho dosť spapá kedže pekne priberá. Nejaké nápady ako tie intervaly natiahnuť ? Zatiaľ pomáha spanie vonku ale to môže len raz za deň vzhľadom na počasie čo nestačí.
Ake intervaly? Pri dojceni predsa nie su! Boli pred 30r ze kazde 3h a dieta sa nechalo revat...lebo nebol este cas na krmenie.
Je to mrna, chce teba a nie dokonalu domacnost, ine dieta nemas, tak spi s malou. Ja som mala pri prvom tiez predstavy, a najlepsie je prisposobit sa dietatu. Vela sily!
podla mna tam intervaly nie su. Ked je dieta hladne, daj mu. Maš dost mliečka?

Autorka: je to zacarovany kruh. Pali ju zaha po napapani, ked sa vygrcka ulavi sa jej, ale je zas hladna. A takto dokola. Skus davat gastrotuss. Ak nepomoze smer gastro overit reflux a dat spravit test na laktozovu intoleranciu (ak by mala aj ine prejavy). Sama mam reflux a ked mam horsie obdobie, citim akoby som bola non stop hladna. Je to neprijemne.