icon

Dojčím a nedarí sa nám dodržiavať intervaly papania

24. sep 2021

Ahojte , som zúfalá ... malá bude mať tri týždne a je plne dojčená. Problém je v tom , že sa nám nedarí dodržiavať intervaly papania , cez deň papá každú hodinu a pol cez noc každé dve a tým pádom nemám čas na oddych. Mliečka je dosť aj ona zrejme toho dosť spapá kedže pekne priberá. Nejaké nápady ako tie intervaly natiahnuť ? Zatiaľ pomáha spanie vonku ale to môže len raz za deň vzhľadom na počasie čo nestačí.

Strana
z2
makova333
24. sep 2021

Autorka: je to zacarovany kruh. Pali ju zaha po napapani, ked sa vygrcka ulavi sa jej, ale je zas hladna. A takto dokola. Skus davat gastrotuss. Ak nepomoze smer gastro overit reflux a dat spravit test na laktozovu intoleranciu (ak by mala aj ine prejavy). Sama mam reflux a ked mam horsie obdobie, citim akoby som bola non stop hladna. Je to neprijemne.

euka210
24. sep 2021

Ake intervaly? Pri dojceni predsa nie su! Boli pred 30r ze kazde 3h a dieta sa nechalo revat...lebo nebol este cas na krmenie.
Je to mrna, chce teba a nie dokonalu domacnost, ine dieta nemas, tak spi s malou. Ja som mala pri prvom tiez predstavy, a najlepsie je prisposobit sa dietatu. Vela sily!

makova333
24. sep 2021

@euka210 aj si si precitala prispevky autorky? Asinie, inak by si vedela, ze ma aj dalsie dieta. Btw aj dojcene dieta ma mat prestavky medzi dojceniami, aby sa potrava mohla zacat travit. Cas idealne aspon 1,5-2 hodky medzi dojceniami.

essenceee
17. okt 2021

podla mna tam intervaly nie su. Ked je dieta hladne, daj mu. Maš dost mliečka?

Strana
z2