Homeopatiká Ricinus communis - skúsenosti
Ahojte,dnes mi ich v lekarni odporucili na zvysenie laktacie,tak neviem,ci si naozaj take dobre?
ahoj. velmi je to dobre. na zvysenie materskeho mlieka je 5tka. Dava sa rano na obet a vecer po 5 granuliek. Je vhodne to striedat s cajom na kojenie. A najhlavnesie je vela pit a prikladat male co najcastejsie. Mne to osobne velmi pomohlo. Ja som to striedala s cajom na kojenie. Lebo z caju som bola nafuknuta. vyskusaj to. Nezabudni vela pit a hlavne cistej vody.
mne to pomohlo 😉
ahojky...áno je to super,mne to veľmi pomohlo, už v pôrodnici som si ich nasadila....... 🙂
a ako to je s ich vysadenim?po ich vysadeni sa mi nemoze uplne mliecko zastavit??
Mne velmi nepomohli
Ahoj....je super..strasne pomaha....hlavne ak nastane "kriza" v tvorbe mliecka..ja som neuzivala stale..len podla potreby...v porodnici som ich hned nasadila, ale ak som videla, ze mam prsia naliate, tak som si nedala....a takto to bolo i doma...citila som, že sa nejako mliecko netvori, tak som ich nasadila ako pise jedna maminka vyssie (rano, na obed, vecer), a na druhy den rano, prsia ako skala 🙂 ...potom som si nedala, nieže sa mi tak preplnia, že sa mi az zapalia (alebo obcas jednu davku za den) takto sme prekonali vsetky laktacne krizy (bez cajikov)...vacsiu dcerku sa mi podarilo kojit 15 mesiacov (a to sa sama odstavila, jednoducho odmietla) a syna kojim 8 mesiacov....a hlavne nevzdavaj, aj ked mas pocit, že by si najradsej siahla po UM, len prikladaj a prikladaj, podla potreby dietatka
Ricimus communis 5 CH je dobrá vec na podporu laktácie
Veľmi dobré skúsenosti, naozaj pomohli. A bola som prekvapená akú majú celkom nizku cenu. Treba to vvyskúšať, stojí to za to. 😵
mne velmi nepomohli...
Mne tiez velmi nepomohli ☹ Mozno tak Vinea. A ani rozne cajiky,castejsie prikladanie. Ale urcite treba vyskusat a skusit dojcit co najdlhsie sa da.
dakuem vam zienky za odpovede,dufam,ze aj mne tak poémozu ,ako vam🙂a ozaj,pijete tolko tekutin denne ,ako sa odporuca?vraj cca 3 liztre?

mne to celkom pomahalo a nebolo to drahe, za skusku nic nedas 🙂