icon

Homeopatiká Ricinus communis - skúsenosti

lulu551
30. jan 2014

Ahojte,dnes mi ich v lekarni odporucili na zvysenie laktacie,tak neviem,ci si naozaj take dobre?

evulienkaslx
30. jan 2014

mne to celkom pomahalo a nebolo to drahe, za skusku nic nedas 🙂

bucunko
30. jan 2014

ahoj. velmi je to dobre. na zvysenie materskeho mlieka je 5tka. Dava sa rano na obet a vecer po 5 granuliek. Je vhodne to striedat s cajom na kojenie. A najhlavnesie je vela pit a prikladat male co najcastejsie. Mne to osobne velmi pomohlo. Ja som to striedala s cajom na kojenie. Lebo z caju som bola nafuknuta. vyskusaj to. Nezabudni vela pit a hlavne cistej vody.

janzde
30. jan 2014

mne to pomohlo 😉

jarka17
30. jan 2014

ahojky...áno je to super,mne to veľmi pomohlo, už v pôrodnici som si ich nasadila....... 🙂

lulu551
autor
30. jan 2014

a ako to je s ich vysadenim?po ich vysadeni sa mi nemoze uplne mliecko zastavit??

lulu551
autor
30. jan 2014

@jarka17 a to ich beries v kuse odctedy kazdy den,alebo sa mozu aj vynechat?

weronyca
30. jan 2014

Mne velmi nepomohli

abifruzsi
30. jan 2014

Ahoj....je super..strasne pomaha....hlavne ak nastane "kriza" v tvorbe mliecka..ja som neuzivala stale..len podla potreby...v porodnici som ich hned nasadila, ale ak som videla, ze mam prsia naliate, tak som si nedala....a takto to bolo i doma...citila som, že sa nejako mliecko netvori, tak som ich nasadila ako pise jedna maminka vyssie (rano, na obed, vecer), a na druhy den rano, prsia ako skala 🙂 ...potom som si nedala, nieže sa mi tak preplnia, že sa mi az zapalia (alebo obcas jednu davku za den) takto sme prekonali vsetky laktacne krizy (bez cajikov)...vacsiu dcerku sa mi podarilo kojit 15 mesiacov (a to sa sama odstavila, jednoducho odmietla) a syna kojim 8 mesiacov....a hlavne nevzdavaj, aj ked mas pocit, že by si najradsej siahla po UM, len prikladaj a prikladaj, podla potreby dietatka

marilka001
30. jan 2014

Ricimus communis 5 CH je dobrá vec na podporu laktácie

nelinka626
30. jan 2014

Veľmi dobré skúsenosti, naozaj pomohli. A bola som prekvapená akú majú celkom nizku cenu. Treba to vvyskúšať, stojí to za to. 😵

tatis
30. jan 2014

mne velmi nepomohli...

pastelka17
30. jan 2014

Mne tiez velmi nepomohli ☹ Mozno tak Vinea. A ani rozne cajiky,castejsie prikladanie. Ale urcite treba vyskusat a skusit dojcit co najdlhsie sa da.

jarka17
31. jan 2014

@lulu551 nie nemusis stale,ked mas dost mliecka mozes ich vysadit alebo si ich das len raz za den,ja som ich brala len na zaciatku 1-2 mesiace,potom som mala mliecka dost,drzim palce,ale urcite ich vyskusaj...

lulu551
autor
1. feb 2014

dakuem vam zienky za odpovede,dufam,ze aj mne tak poémozu ,ako vam🙂a ozaj,pijete tolko tekutin denne ,ako sa odporuca?vraj cca 3 liztre?