icon

Hospitalizácia bez 6,5 mesačného dojčeného dieťaťa

janocka
25. sep 2014

Ahojte. Mam 6,5 mes. syna, ktory je dojceny a 1x za den ma na obed zeleninovy prikrm. Vecer zaspava pri dojceni a cez den, aj v noci si potrebuje niekolkokrat cucnut. O necele 2 tyzdne vsak budem so starsim synom hospitalizivana v nemocnici minimalne tyzden, preto dojcenie nebude mozne. Budem musiet kupit flasu, no co ak si na flasu mezvykne a nebude ju chciet? Moze mu dat manzel mlieko z pohara? Bojim sa hlavne ako to bude v noci, co robit ked si bude chciet cucnut. Neodvykne si pocas mojej nepritomnosti od dojcenia? Vzdy ked to bude mozne, manzel ho dovezie do nemocnice aby som mu mohla dat cucnut, ale nepojde to vzdy a urcite sa to nebude dat vnoci.... Ak mate podobne skusenosti, ze ste boli odlucene od dojceneho dietata náiste mi, prosim, ako to prebiehalo, ci si dieta zvyklo na flasu a zaroven neodvyklo od prsnika. Dakujem

Strana
z2
bonaqa2013
25. sep 2014

Pred niekoľkými rokmi vtedy moja 2,5 ročná dcéra našla nejaké lieky a my sme nevedeli či ich zjedla či nie. S dcérou musel ísť do nemocnice ocinko, pretože ja som bola týždeň po porode, a dieťa som kojila. V nemocnici boli niekoľko dní. Aj sa pýtali ocinka kde je maminka, ale keď povedal, že som týždeň po porode a kojím - nič sa nedalo robiť.
Tento rok vo februári som s najmladšou dcérou mala ísť na Kramáre. mali jej tam robiť vyšetrenia. Lenže dostala som silnú migrénu a musel ísť ocinko. Nebol žiadny problém. dokonca tam nebol sám. videl tam niekoľko ockov so svojimi deťmi. Však nie vždy može ísť maminka. Po niekoľkých dňoch sa vrátili domov. Odvtedy stále vravím že s deťmi bude chodiť na hosp.už len on.

zuzba
25. sep 2014

ahoj, neviem co to je za blbost,ze tam nemoze byt s otcom. ja som lezala so synom na detskom odd. na kramaroch a do izby mi dali otecka s jeho dcerkou. Mala som z toho strach,ale v pohode. Ani s kupelkou a wckom nebol problem! Urcite si stoj za tym ze musi ist manzel. Ked to ide na inych oddeleniach tak musi aj tam!

janocka
autor
26. sep 2014

@katka0905 inu nemocnicu riesit nebudeme, pretoze je to narocna operacia a lekra, ktory je na to podla viacerych zdrojov najlepsi, operuje iba v DFNsP.

ale tak podla prispevkov inych bab vidim, ze je mozne aby tam isiel otec, tak tam pojde on 🙂

@mammaroma na to sme sa pytali.... a deti do 15r. na oddelenie nesmu ani len vkrocit kvoli pripadnym detskym chorobam, ktore by skomplikovali zdravotny stav pacientov....

Strana
z2