icon

Laktačná poradkyňa v Ružomberku

mizu89
26. máj 2015

Ahojte maminy.
Vopred sa zdrzte mudrych reci ako dlho kojit.Je to na kazdej matke ako sa rozhodne...
A teraz k danej teme.
Potrebovala by som radu ktora z vas si uz zavolala domov laktacnu Senkovu?Myslim ze byva v Besenovej - alebo niekde po blizku.Mam problem s dojcenin ☹ Prvy strajk sme mali ked mal maly cca 3-4 mesiace a ten sme prekonali za tyzden 🙂 .Ten bol v pohode stacilo ho len upokojit a potom sa prisal 🙂 a teraz pravdepodobne zase a to ma vyse 7 mesiacov.Vsimla som si ze mu uz vykuka prvy zubok no moze to byt sposobene s tym?Drobec odmieta MM uz asi tyzden. ☹ Najprv som si myslela ze to bude z toho co som pojedla a ze sa to da do normalu ale pravdepodobne nie.No posledne 2 dni je to co raz horsie.Vcera este ako tak pojedol ale poobede naposledy jedol o 14:00 a potom az o 19:00.Cez noc papa normalne no nad ranom iba z jednej cici a druhu dmietol.To bolo asi o 4:30.Od vtedy vobec nic ☹ .Snazim sa ho prikladat co najcastejsie ale on sa odtahuje a zacne plakat ☹ .Je mi ho luto nemozem sa na to pozerat ze on nic nezje ☹ .Este pred par dnami papal cca kazde 3 hodiny skor si neprosil cicu odmietal.S prikrmami a kasami nemame problem len s MM.Prikrmi ma len na obed a poobede mu dam dakedy ovocie a na veceru po MM este trochu kase aby lepsie spinkal.Ked tu citam co zazili aj ine maminy ze krizu mali aj niekolko mesiacov tak mi je az do placu.Maly este ani poriadne nevie co je flaska a UM.Z flasky (Avent v tvare prsnika)mu akurat dam trochu cistej dojcenskej vody od smädu aj to urobi len 1-2-3 glgy alebo omiela olizuje v puse.Z poharika je zase cely mokry lebo chce vsetko do ruky a voda mu vytecie tak dokopi nevypije nic.Cumel ma od narodenia a s prisatim nikdy nebol problem az na teraz.Nechcem aby sa trapil.Za tyzden mi nepribral ani gram.Myslite ze to je nejake znamenie ze maly sa chce odstavit od prsnika alebo mam este zabojovat a poskusat???Budem vdacna za kazdu radu.

sydnuska
26. máj 2015

Doktorka Dominika Senková je z Liptovského MIchala, je velmi mila a ochotna. Robi na detskom oddeleni v LM. Ozvi sa jej na mail (aj teraz je online) d.senkova@gmail.com a dohodnite si stretko. Urcite ti pomoze.

mizu89
autor
26. máj 2015

@sydnuska Dakujem velmi pekne 🙂