Laktačný štrajk dieťaťa: Ako to zvládnuť?
Ahojte,chcem sa len vyrozpravat. Uz 3 mesiace prechadzame laktacnym strajkom,kedy sa dieta nenakoji,bude tancovat,odtlacat sa a vsetko mozne robit,len nie kojit. Ano,suvisi to urcite,ze som prikrmovala prve 2 mesiace s flaskou,lebo som nemala dostatok mlieka. Avsak napriek snahe,strajk neprechadza. Uz mi to lezie na rozum,doslova,cely den po lyzickach krmit s UM,davat mesacne stvoky eur na bylinky,caje,dzusy na podporu laktacie,nahanat s prsom,cakat pri kociku,ci sa dieta neprebudza a rychlo na prso, uspavat cely den dieta,ktore spat evidentne nechce,som zavreta len doma,stale len riesim spanok/kojenie,ci mam dost mlieka,ked si stlacim prso,mlieko strieka a dieta i tak nechce jest. Noc by prespala,ale ja aby som mala mlieko tak ju budim kazde 2 hodku na papanie. Dnes som sa uz rozplakala,domacnost stoji,starsie dieta je na druhej kolaji,nestiham varit,lebo riesim uz skoro 5 mesiacov kojenie/spanok. Aj by som to ukoncila,ale zase hormony mi hovoria bojuj. Ja uz som tak unavena,ze sa to neda popisat :-/ psychicky,fyzicky,uz to proste nedavam. Dakujem za precitanie.
Môžme si zavolať. Prezivam to iste takú istú dobu s takmer tak isto starou dcérkou.možno sa podporíme alebo aspoň vyžalujeme že ako ďalej. Moje číslo je 0901780333

Ja s tiez zacala s flaskou a UM bo sa mala neprisavala a mlieko nebolo u mna moc ... casom sa zacalo tvorit tak som si povedala ze dam tomu sancu a s pomocou laktacnej sa to nejak podarilo ciastocne rozbehat... doteraz dokrmujem umelym cez cievku a je to veru niekedy bolestive (rozne dovody) ale som rada ze aspon cast ma materskeho ... je velmi tazke to udrzat tak aby aj dieta bolo spokojne / najedene a aby som ja nedosla o nervy takze ta chapem ... snazim sa urobit to najlepsie pre malu ale zase treba ostat pri rozume ... ked mi prepne z toho alebo nebudem fyzicky vladat tak jej tym zivot len zhorsim takze nemam ziadne vycitky z toho ze dokrmujem a nemala by som ani kebyze "musim"prejst uplne na umele ..caje a pripravky na podporu mlieka pijem ale aj to samozrejme s rozumom ... tiez nieledy nestiham varit a upratat, je to ok ak to nie je dlhodobe ale vsetko sa odlozit na rok tiez neda a musime fungovat vo vsetkom kedze s na malu sama ... urob najlepsie ako sa da v tvojej situacii , nie co by bolo najlepsie v idealnom svete ci podmienkach .... vela stastia !