icon

Lieky Domperidon, Motilium, Costi. Akú s nimi máte skúsenosť?

martinaho1
12. jún 2010

Mate niekto pozitivnu skusenost?

lucia211
18. feb 2016

@andrea.ba doktorka znamej hovorila, ze jej bude chutit viac papat a ze priberie nejake to kilecko po tychto tbl....a ked si zmensis davku? Ja nad tym tiez uvazujem ale zatial mliecko mam, co malej staci, viac zatial nepotrebujem, tak este nespekulujem....

andrea.ba
20. feb 2016

No ja mam malo mliecka od zaciatku. Ked bola este mala tak to stacilo ale tak od tri a pol mesiaca uz nie. Musela som davat umele a potom som sa dopatrala k tomuto. Na zaciatku som si davala 6 tabletiek a teraz som na styroch. Chcem vydrzat do pol roka co je este mesiac. Potom uz bude aj viac prikrmov tak snad to nejako dam

mathias2604
Odpoveď bola odstránená
vbrannova
Odpoveď bola odstránená
viktoriasz
Odpoveď bola odstránená
lulus53
Odpoveď bola odstránená
vl500
Odpoveď bola odstránená
vbrannova
Odpoveď bola odstránená
vl500
Odpoveď bola odstránená
marus09
Odpoveď bola odstránená
marus09
Odpoveď bola odstránená
vl500
Odpoveď bola odstránená
andrea.ba
Odpoveď bola odstránená
lucia211
Odpoveď bola odstránená
lulus53
Odpoveď bola odstránená
lucia211
Odpoveď bola odstránená
tyna1212
25. máj 2016

@katinam dá sa liek dostať aj voľne?

tyna1212
Odpoveď bola odstránená
viktoriasz
Odpoveď bola odstránená
tyna1212
Odpoveď bola odstránená
buckeye
25. máj 2016

@tyna1212 najprv sa porad s lekarom, ci to mozes uzivat, je na predpis a nie len tak pre svandu, je rizikovy pre srdciarov a okrem toho, vacsina z tych mala studii co boli urobene v suvislosti s kojenim udavali dennu davku max 60mg, ked sledovali neziaduce ucinky na male, co tu citam dievky si davaju aj 4x po 4 tablety 10mg, co je 160mg !!

tyna1212
Odpoveď bola odstránená
marus09
Odpoveď bola odstránená
andrea.ba
Odpoveď bola odstránená
kkkpoker
16. jún 2016

Ahojte.niekto nobe skusenosti s costi?

tyna1212
16. jún 2016

@kkkpoker mne to moc nezabera, abky a vyhadzujem. Skusim Senovku a benedikt

kkkpoker
16. jún 2016

@tyna1212 senovku uz berem aj benedikta. Zevraj trva to dlhsie kym zabere aj mesiac.uzivate uz tolko?

gabuchah
26. jún 2016

Ahojte baby.. Už dlhšie sa rozhodujem či do Costi ísť... Mála búde mať 4mesiace, celú dobu odstrekujem, vôbec mi nechcelo umeleckej mlieko kojim iba v noci aj to z jednej strany... Pravidelné užívam ricinus, teraz dom.dobrala aj moringu 2-3x3 denne...
Čo má však znepokojuje je to,že celkovo mám problém s váhou, pokiaľ nestojí tak ide škôl ↖ ako dole a to sa neprejedam a kojenie zatiaľ nepomáha ako niektorým šťastným.. A teraz čítam že sa z Costi priberá? ☹ ako to máte vy? Ja mala skoro pocit zo keď napomáha spomalenému žalúdku že váha skôr dole pôjde

andrea.ba
27. jún 2016

No ja som pribrala 15 kg. Keď kojite v noci skúste si zavolať laktacnou poradkyňu. Určite vam pomôže. Moja malá sa proste nechcela pridať ani mne ani sestre. Je to to najlepsie