Lieky Domperidon, Motilium, Costi. Akú s nimi máte skúsenosť?
Mate niekto pozitivnu skusenost?
No ja mam malo mliecka od zaciatku. Ked bola este mala tak to stacilo ale tak od tri a pol mesiaca uz nie. Musela som davat umele a potom som sa dopatrala k tomuto. Na zaciatku som si davala 6 tabletiek a teraz som na styroch. Chcem vydrzat do pol roka co je este mesiac. Potom uz bude aj viac prikrmov tak snad to nejako dam
@tyna1212 najprv sa porad s lekarom, ci to mozes uzivat, je na predpis a nie len tak pre svandu, je rizikovy pre srdciarov a okrem toho, vacsina z tych mala studii co boli urobene v suvislosti s kojenim udavali dennu davku max 60mg, ked sledovali neziaduce ucinky na male, co tu citam dievky si davaju aj 4x po 4 tablety 10mg, co je 160mg !!
Ahojte.niekto nobe skusenosti s costi?
Ahojte baby.. Už dlhšie sa rozhodujem či do Costi ísť... Mála búde mať 4mesiace, celú dobu odstrekujem, vôbec mi nechcelo umeleckej mlieko kojim iba v noci aj to z jednej strany... Pravidelné užívam ricinus, teraz dom.dobrala aj moringu 2-3x3 denne...
Čo má však znepokojuje je to,že celkovo mám problém s váhou, pokiaľ nestojí tak ide škôl ↖ ako dole a to sa neprejedam a kojenie zatiaľ nepomáha ako niektorým šťastným.. A teraz čítam že sa z Costi priberá? ☹ ako to máte vy? Ja mala skoro pocit zo keď napomáha spomalenému žalúdku že váha skôr dole pôjde
No ja som pribrala 15 kg. Keď kojite v noci skúste si zavolať laktacnou poradkyňu. Určite vam pomôže. Moja malá sa proste nechcela pridať ani mne ani sestre. Je to to najlepsie

@andrea.ba doktorka znamej hovorila, ze jej bude chutit viac papat a ze priberie nejake to kilecko po tychto tbl....a ked si zmensis davku? Ja nad tym tiez uvazujem ale zatial mliecko mam, co malej staci, viac zatial nepotrebujem, tak este nespekulujem....