icon

Magnézium počas dojčenia

vasjar
19. apr 2023

Môžem ho brať keď kojím? Zn. Galvex

veronikaszabova
19. apr 2023

@vasjar kojim, magnezium uzivam 3x denne

cookie29
19. apr 2023

spytaj sa na davku, ja by som si overila. Magnezium moze zatazovat oblicky babatka, takze pozor na to kolko, prave preto sa napriklad na Sunar pouziva dojcenska voda a nie mineralna

beata_k
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Autor odpoveď zmazal
cookie29
19. apr 2023

@beata_k ved to hovorim, pouziva sa dojcenska a nie mineralna, pretoze mineraly zatazuju oblicky. A viem napriklad, ze ked som mala dieta so zapchou, tak mi pediater odporucil vypit pohar mineralky s vysokym obsahom magnezia, typ "Hepar" ale nie viac, ze by to mohlo uskodit.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
cookie29
19. apr 2023

@beata_k prepáč ale mozes čítať s porozumením? Dieťa malo ZAPCHU. Malo pár mesiacov, ešte sme nezačali prikrmy. A toto bol prvý pokus. Najprirodzenejší. A zabral. Ak nie sú iné možnosti. A čo mi mal podľa Teba poradiť?

beata_k
Autor odpoveď zmazal
kris_tin257
19. apr 2023

Pýtala som sa lekárky aj tu v poradni, užívam Magnerot čo je najsilnejšie magnézium a odpoveď bola áno môžem ho užívať aj počas dojčenia 😊

cookie29
19. apr 2023

@beata_k nerozculujes ma. Hnacka u maleho dietata a zapcha nemaju rovnake nasledky. Hnacka moze byt nebezpecna. A ano mne na pediatrovi vyhovuje, ze skusa najprv "jemne" a prirodne metody, to neznamena ze neriesi problem alebo ho zlahcuje. Keby mi predpisal laxativa na zapchu, ako prve riesenie asi by som utekala kade lahsie.