icon

Málo mliečka novorodeneca

janasz06
9. jún 2018

Ahojte prosim o radu.Mam 11 dnove babatko.Snazim sa ho kojit avsak marne.Mam malo mliecka.Odsavam co sa da no musim prikrmovat Nutrilonom.pred par dnami som mala uplne krvave bradavky.tak vysusam na vzduch pozuzivam speci naplastie a lanolin.V jednom z prsnikov sa mi rovi viac ako v druhon tak skoro vobec.Som s toho nestastna.Uzivam rozne caje homeopatika benedita a senovku... Prosim viete mi poradit ako na viacej mliecka.
pripadne poradit skusenu vybornu laktacnu poradkinu.Dakujem pekne

Strana
z2
mogaa
11. jún 2018

No netreba sa držať ani tvrdenia kojiť na požiadanie. Kamarátka mala skoro mesačného chlapčeka a že aký je dobručký, skoro stále spí. Keď som ho bola pozrieť spal ale bol uplne chudučký, tak som sa je spýtala či priberá. Že nevie, lebo neváži čaká na poradňu. Tak som ju pakovala hneď k doktorke na preváženie a chlapček mal stále pôrodnú váhu a preto stále spal lebo bol vysilený. Síce sa zobudil na kojene, pár krát potiahol ale zaspal na prsníku. Ako prvorodička nevedela koľko má papať tak to neriešila. Doktorka hneď že do nemocnice, tam že nech ukáže ako kojí, malý nechcel papať, tak dali každé druhé kojenie UM a bolo vymalované, Skončil na UM, lebo tým že bol taký zoslabnutý nedokázal poriadne papať a z flaše mu to išlo ľahšie. Chlapča má teraz 3roky, je zdravý a spokojný, aj keď stále nie veľký papkáč.

Strana
z2