icon

Málo pocikaných plienok

calimero3w
4. aug 2018

Dobrý deň.
Môj syn bude mať 13.8. 4mesiace, je plno dojčení. Trápi, ma ze mám asi menej mliečka tzv,, laktacna kriza". 😞 Zistila som to na základe mojich prs, uz nie su také plné ale najviac som si to všimla keď malý pil a zrazu sa začal hnevať. 😥
Kupila som si homeopatiká, senovku a benedikt. Snáď to pomôže. 🙏
Moja otázka je, ci je v poriadku, ze syn veľmi malo cika.? Za 24hodin vymenim max 3 -4 plienky.

Vopred Vám ďakujem za odpoveď 🍀

Strana
z2
calimero3w
autor
6. aug 2018

@lucia147852 presne, na plienkach som si to vsimla, ze niečo nie je v pohode.. Robim všetko preto sa to zmenilo.. Tie kryštáliky vďaka vodičke uz nema,, dnes mal o nieco viac plienok,, kupila som flasu s calma systemom tak zajtra budeme skúšať, možno vypije viac vodičky... Dosť sa poti, to ma asi po tatovi 🤣

miriama11
6. aug 2018

@calimero3w ja som mala pocit ze mala pije malo mliecka asi tak 3-5minut co sa mi zdalo malo.a vodu nechcela vobec , ja mam doma testovacie pasiky na moc , lebo sme mali 2x zapal moc.ciest.a tam je test aj na ketony a tie sa zobrazuju bud ked je dieta dehydratovane alebo ked velmi malo je. A ja som koli tomu aj prestala kojit lebo som do nej nevedela dostat vodu .ked presla na um mlieko tak sa naucila na vodu.ale moja mala uz 8m .inak tie byliny pomohli.tiez som ich brala , asi 3 balenia som vybrala.

simoncik
6. aug 2018

skus malo sladeny caj na smad a co sa tyka mlieka nedam dopustit na vineu vyskusaj po 4 mesiacoch prechadzas krizou uvidis ako sa ti prsniky naleju opat mliekom ja som ju pila aj flasu denne ked som to pocitila a mala sa nechcela oducit ani ked mala 4 roky😅

calimero3w
autor
6. aug 2018

@simoncik vážne vinea pomáha? prečo? Však to je sladká malinovka,,, ja jem hrozno 🍇

simoncik
6. aug 2018

@calimero3w tiez nechapem ale bola mi odporucana a funguje na 100% akonahle som citila menej mlieka par poharov a bola som ako pojazdna mliekaren🤣

renatka100
7. aug 2018

@calimero3w
@simoncik vyborna je aj stava od matysaka, maju ju aj v starom otcovi. Je uplne bez chemie, je to cista stava z hrozna

calimero3w
autor
7. aug 2018

@simoncik 😂😂 ok, vyskúšam 😉

marvin1234
7. aug 2018

@calimero3w matysak funguje aj mne 🙂

simoncik
7. aug 2018

@renatka100 tak ja to uz nepotrebujem nastastie😅ale hadam niektorej pomoze moju malu som kojila 4 roky a isla som na vinee do riti ked mi tak pranoky vytahala ze konec nechcela sa vzdat ani za nic 😠ked si pomyslim kolko smiechu a placu z toho bolo ale aspon mam krasne spomienky a je to moj maly mojkosik to sa nepohne odo mna

veronika0122
7. aug 2018

@derdia to je vsetko velmi pekne ze ak je dieta spokojne atd... lebo moj bol a spal a neplakal a nepriberal, aj kojenie bolo super mlieka som mala aj pre susedov a nepomohlo to tak sama si myslim ze je dobre opytat sa a nech hovoria tí čo majú podobnú skúsenosť. A u mna bol signal hlavne ten ze mal malo pocikanych plienok. Nastastie to dobre dopadlo

calimero3w
autor
8. aug 2018

Mamičky a máte skúsenosť s dudlanim prsnika cez noc - celú noc?

renatka100
8. aug 2018

@calimero3w neviem ako mate teplo v byte ale teraz je taky extrem ze deti su z toho uplne hotove, moj maly sa budi stale v noci ale dam mu dudel a spi dalej

marvin1234
8. aug 2018

@calimero3w moj nedudle celu, ale vecer ked zaspi tak dve az styri hodiny urcite. 🙂 v pohode len sa nemozem hybat. A obcas potom vypluje trocha mlieka

calimero3w
autor
8. aug 2018

@marvin1234 ja sa budim strašne rozbita, ako po zurke, keďže musím byť v jednej polohe, vy nie?

calimero3w
autor
8. aug 2018

@renatka100 moj je kojeni a dudel nechce,, skusila som lovi a avent a nic. Zevraj tie su najlepšie, to by malo prijat dieťa a nic

marvin1234
8. aug 2018

@calimero3w no, mna hlavne dost boli panva z lezania na boku. Inak sa to da

calimero3w
autor
8. aug 2018

@marvin1234 my ženy sme top vo vsetkom 😀

renatka100
8. aug 2018

@calimero3w skoda ja by som to este dkusala ked mu pojdu zuby sa zblaznis bude chcet zuzlat iba tvoje prsniky

marvin1234
8. aug 2018

@calimero3w no ako nie je to idealne, on ho niekedy pusti skor, niekedy neskor. Dudel nechce. 5 druhov, tvarov, materialov, vsetko vypluva, ale aspon je ochotny cucat malicek keby nahodou

deedol
8. aug 2018

Tiez mam maleho v podobnom veku a v tychto teplach je to hroza. A inak tiez trvalo, kym sme nasli dudel, ktory nevypluval - znacka MAM.

calimero3w
autor
8. aug 2018

@renatka100 hej????? 😨 skusala som aj dnes ale vyplul jeden aj druhý

renatka100
8. aug 2018

@calimero3w skusaj skusaj, prip. Kup dologel je to prirodny krem proti bolesti zubkov a ten mu mozes netrat na dudel mozno ho bude chciet a tebe da pokoj 🙂

Strana
z2