Mám problém hlavne s dojčením v noci
Mamičky,chcela by som sa opýtať či máte niektorá podobné problémy s dojčením ako ja...Mám 4,5mesačného synčeka-plne dojčeného...Problém je hlavne s dojčením v noci...Budí sa každú 1,5hod. alebo každé 2hod....Dlhšie nepospí a to ho môžem kojiť aj pol hodinu vkuse!!! :( Som už z toho nenormálne unavená,vystresovaná,podráždená pretože cez deň si nemám kedy oddýchnuť a už od pôrodu som sa poriadne nevyspala...:( Viacerí mi radia,aby som dala malému na noc UM...ale bojím sa toho...Aby to neovplyvnilo tvorbu mliečka a hlavne kvôli tomu,že materské mliečko je to naj čo môžem malému dať..Ale niekedy to už fakt nezvládam...Bola som v kontakte aj s laktačnou poradkyňou...Odporučila mi dať malému už cez obed mrkvičku alebo na večer kašu...Len neviem či to ešte nie je pre neho priskoro...Malý je dosť veľký papkáč,cez deň ho tiež kojím na požiadanie-a to je dosť často..Váhu má výbornú-dokonca váži aj viac ako by mal-máme 7840g...Tiež som si myslela,že sa môže budiť kvôli tomu,že mu nestačí moje mliečko a budem ho musieť dokrmovať,ale lekárka mi povedala,že je to OK..Že váhu má výbornú-dokrmovanie nie je potrebné...Tak som už z toho zúfalá...Neviete mi niekto poradiť? Bolo by fajn keby drobček pospinkal v noci aspoň tie 3hodky,aby som sa aj ja aspoň trošku vyspala a oddýchla si...🙂

@jolie13 ahoj, moj maly ked mal 4,5 mesiaca sa tiez budil kazde 2 hodiny, niekedy sme spali spolu, lebo som jednoducho zaspala.teraz mame 8 mesiacov (a mame 10kg) a nic sa nezmenilo, akurat ze cez den chce prsnik pomenej -kedze ma prikrm.a vecer na nom zaspava....ale ja mozem mojmu dat aj kasu, zaspi a o 2 hodky -3hodky je hore (ja som kase zacala davat az nedavno nakolko mame tiez na svoj vek velku vahu :D)....a chce cicu....to ze papame prikrmy nam nocny spanok zatial nijako nezmenilo...a pravdu poveidac teraz praveze ked si ho vezmem do postele o polnoci spi s nami do rana lebo pri tom zaspim....ja by som urcite UM nedavala.