icon

Mlieko v prsiach - vstrebe sa samé?

4. sep 2022

dobrý deň, taká zvláštna otázka ale snáď pochopíte 🙂 odstavila som bábätko od mlieka úplne ale už som ho nemala nejako vela, to znamena že sa mi stále nalievajú tak min 1x za deň, odstreknem trochu.. moja otázka-to mlieko čo mi tam ostane sa nejako časom vstrebe?

autor
4. sep 2022

Takých 80-100 ml ešte mám určite v obidvoch... úprimne, keď je tam to mlieko vyzerajú prsia lepšie ako keď mám prsia prázdne, preto má zaujíma či to tam ostane alebo nejako zmizne a teda sa mi aj prsia splasnu 🙂

dominika0126
4. sep 2022

Však po skončení dojčenia a úplného vstrebania mlieka má ísť žena na sono prsníkov. Teda, aspoň mne to tak gynekológ povedal. Takže sa určite úplne stratí časom. A asi splasnú, no. Aj ja ich mám ako salašnícky pes uši. 😀

autor
4. sep 2022

@dominika0126 práve to má zaujíma že či a kde sa to mlieko vstrebe 🙂

hilda08
4. sep 2022

Urcite spľasnú..to mlieko tam neostane proste sa vstrebe a ďalšie uz nevytvorí…aj ked vela zien aj dlho dlho po odstavení co-to vytlačí…ja ked som odstavila tak velmi rychlo s pekných plných prs boli len dvorce na kožke😅

autor
5. sep 2022

@hilda08 ☹(((

hilda08
5. sep 2022

Ale pre povzbudenie mam kamarátku co mala predtym fakt ze skoro žiadne prsia a po pol ročnom kojení jej ostali o nieco väčšie a je spokojnejšia teraz ako bola predtym