icon

Moja dcérka ma 11m a pred 4 dňami mala teploty a odmieta mi prsník

anicka2626
5. aug 2020

Dobry den . Mam taky problem ,ze malicka mi z dna na den dostala teploty bolo to v sobotu teploty trvali do utorka a nakonec sa vybadzala takze bola to 6 choroba boli sme u lekara ma aj afty po ustach. Zubky nemame lenze odmieta mi prsniky odkedy mala teploty a ak ju chcem prilozit odtahuje sa nervozna je a neviem co mam robit . Odsavam si mliecko a davam jej an luzicku alebo na striekacku ale je to boj :( ...ma s tym niekto skusenosti ??? A myslite ,ze este ju budem moct kojit ???

zuzka251
5. aug 2020

@anicka2626 davate jej nieco na tie afty?

anicka2626
autor
5. aug 2020

@zuzka251 niee doktorka povedala,ze sa to zahoji samo..malicka aj zachripla tak mame jedine Kalciový sirup ...Mala z flase nevie pit skusam hocijake ale neuspech ...mliecko len na lyžičku alebo na striekacku ale zo striekacky nechce place odporuje ...a ked jej davam prsnik toto iste robi a nemali sme nikdy problem s papanim z prsnika ...praveze som bola rada a davala som jej castejsie lebo malo co papa a aj nechce vodicku ...neviem co mam robit a cim to je

81anina
5. aug 2020

moj ked mal jednu aftu v puse tiez sa nechcel kojit isto ho to bolelo.Pred kojenim som aftu potrela kamistadom on to znecitlivie a nakojil sa.Este som pusinku vytierala genciankou hlavne tu aftu a rychlo sa zahojilo.Urcite ries tie afty asi ju to boli preto nechce pit

81anina
5. aug 2020

a prikrmy ti v pohode spapa?

anicka2626
autor
5. aug 2020

@81anina praveze ma tie afty az vzadu pri hrdielku ... a tiez sa vam spieral a vrrstal ,ked ste ho dali ku prsniku ???

anicka2626
autor
5. aug 2020

@81anina anoooo ale musimenmat zapnuty tv a idu jej rozpravky tak nevnima a otvara pusinku

81anina
5. aug 2020

aha tak to sa nedaju nicim natriet😕Uz nepamatam presne ale plakal a zlostil sa.Aj mojho obcas krmim pri telke ked moc vystraja a nechce jest a vodu tiez nechce pit ma 9,5 mesiaca.Mozno sa jej chystaju zubky vtedy tiez nechcel pit musela som ho hojdat na rukach aby aspon troska pocucal

anicka2626
autor
6. aug 2020

@81anina moja vystraja strasnee hocikde skusam a neuspech uz nevienm clo mam robit