icon

Musím obmedziť kojenie pri novorodeneckej žltačke?

zuzik270
28. feb 2012

chcela by som sa spytat, je treba obmedzit kojenie pri žltačke? Vraj to vtedy skorej prejde ked prestanem kojit , alebo kazde druhe jedenie dam umele mlieko co si o tom myslite?Maly ma mesiac a stale je trochu žlty. A neviete nejake tipy ako by mu to skorej prešlo?
Dakujem za odpovede.

Strana
z2
sonaja
17. feb 2017

@luba41
@slivka5 na ten jeden den som prerusila kojenie v nemocnici a klesli nam.hodnoty o 50 dole.inak len o 10. A nevedeli sme sa pohnut dole a domov.tak nám tocprerusenie na 24 h pomohlo.keby sa dalo v nemocke "pastrizovat" moje davala by som mu vtedy moje.no nebolo kde a ani ochota.tak bol na um.neva prezili sme.a je kojeny od vtedu normalne

beton
17. feb 2017

@zuzik270 novorodenecka zltacka je fyziologicka zalezitost, to nie je zltacka ako choroba. Cim viac sa dieta dojci, tym skor prejde. Kombináciou s UM sa dieta pravdepodobne od dojcenia odstavi, co by bola skoda. Novorodenecka zltacka nie je choroba.

ejkam
17. feb 2017

Môj synček mal silnú žltačku a dojčila som normálne, bol stále pod tým svetlom a nosili mi ho na kojenie.

sonaja
18. feb 2017

No aj mi tak.ale vobevvro mechcelo klesat mal.okolo 280 hodnotyba mad 320' povedqla ze.toe deticky su uz potom "sproste" .a dokonca mam obcas klesli a porom stupli.talze.roro bolo riesenie ako znizit aspon o 50 .uz nevedeli ako ju dat dole.bol tam 24 hodin .a nechceli prerusovat ami na kojenie a tak davali um.a osvecovali ho od zhora aj z dola
Chudatenko.po 12 dnoch nas konecne pustili.musim poveeat ze sme boli isto priapad z mnoha komu tu neklesalo.mali mal aj vela modrin od porodu a to robilo len problem

evittam
18. feb 2017

No,mne malu chceli dat pod svetlo,ze ma vysoke hodnoty. Odmietla som s tym,ze uvidime do rana. Kazala doktorka dojcit,dojcit,dojcit. Rano boli hodnoty v poriadku
😉

Strana
z2