Musím obmedziť kojenie pri novorodeneckej žltačke?
chcela by som sa spytat, je treba obmedzit kojenie pri žltačke? Vraj to vtedy skorej prejde ked prestanem kojit , alebo kazde druhe jedenie dam umele mlieko co si o tom myslite?Maly ma mesiac a stale je trochu žlty. A neviete nejake tipy ako by mu to skorej prešlo?
Dakujem za odpovede.
Môj synček mal silnú žltačku a dojčila som normálne, bol stále pod tým svetlom a nosili mi ho na kojenie.
No aj mi tak.ale vobevvro mechcelo klesat mal.okolo 280 hodnotyba mad 320' povedqla ze.toe deticky su uz potom "sproste" .a dokonca mam obcas klesli a porom stupli.talze.roro bolo riesenie ako znizit aspon o 50 .uz nevedeli ako ju dat dole.bol tam 24 hodin .a nechceli prerusovat ami na kojenie a tak davali um.a osvecovali ho od zhora aj z dola
Chudatenko.po 12 dnoch nas konecne pustili.musim poveeat ze sme boli isto priapad z mnoha komu tu neklesalo.mali mal aj vela modrin od porodu a to robilo len problem
No,mne malu chceli dat pod svetlo,ze ma vysoke hodnoty. Odmietla som s tym,ze uvidime do rana. Kazala doktorka dojcit,dojcit,dojcit. Rano boli hodnoty v poriadku
😉

@luba41
@slivka5 na ten jeden den som prerusila kojenie v nemocnici a klesli nam.hodnoty o 50 dole.inak len o 10. A nevedeli sme sa pohnut dole a domov.tak nám tocprerusenie na 24 h pomohlo.keby sa dalo v nemocke "pastrizovat" moje davala by som mu vtedy moje.no nebolo kde a ani ochota.tak bol na um.neva prezili sme.a je kojeny od vtedu normalne