Niečo na podporu mlieka
Ahojte,poraďte niečo na tvorbu,/podporu mlieka.skusala som bylinky , vitamíny ale nepomohlo... oxytocín je na predpis ale bohužiaľ moja gynekológicka má dovolenku a zastupujúca mi povedala že si mám počkať na predpis kým pride
hroznovy must, hroznova stava😉
bylinky si ako skusala?
mne pomohlo senovka+benedikt 3x3
neskor ten ukko caj bol fajn tiez
@tomimomi hlavne prikladať babatko na prsia, prípadne odsávačka. Elektrická ma výbornú funkciu stimul. A výborný je aj červený Matysak. To je hroznova šťava. Na mňa je to príliš sladké tak riedim čistou vodou 1:1.a veeela pi. S každým kojenim aspoň 300 ml tekutiny.
Cerveny matysak, tiez som riedila vodou, mat co najviac babo iba v plienocke na svojej nahej hrudi. vtedy zo mna tieklo mlieko po celej posteli 😀
Ponuka dopyt cize časti prikladať, rascovy caj alebo fenikel,rasca aníz. Matysak ale riediť. Celkovo veľa tekutín.
Potom z lekárne benedikt a senovka keby uz to bolo vážne.
Na druhu stranu neprikrmovat um z flase alebo čajík alebo cumel. Pretože ide o úplne iný princíp satia a dieta môže byt z toho zmätene a kedze z flase to ide ľahšie, prsník bude postupne odmietať a tvorba mlieka bude klesať.
len vela pit, voda, polievky a casto prikladat, ked dieta pyta a hlavne mat spravne prisatie a bude to ok
@sandra19901990 bylinky som vyskúšala a nic
senovka, benedikt, hroznova stava Matysak cervena, pit aj dost cistej vody a veeela kontaktu koža na kožu
Skus homeopatiká ricinus
@tomimomi ake konkretne? Ake bolo dávkovanie a kolko dni?
Ahoj, je dosť možne že ti nezaberie nič. Ja mavam pravidelne krízy - každy 4-5ty deň sa mlieko stratí na jeden deň, nie uplne, ale je ho vtedy o dosť menej. Riešim to tak vtedy, že malú prikladam každu hodku a pol. Keď mam krizu tak mi nezaberie nič. Skušala som aj senovku a benedikt, ricinus, šťavy, polievky,….
Mala ma skoro 6 mesiacov a toto zaživame pravidelne od šestonedelia. Je to hormonmy.
gravimilk, nealko pivo a polievky

nealko pivo