Odmietanie mlieka

mariadre
5. apr 2023

Sme krátko po ukončenom 5.mesiaci a odmieta piť mlieko. Len v noci vypije aj to s ním bojujem vypluva otáča hlavičku nechce otvoriť pusinku. Pijeme kendamil bio nature. Ale čajík ten pije koľko mu spravím toľko vypije 🙈 viem že to nieje dobre a že mliečko potrebuje ale čo mám robiť ako ho donútili piť mlieko poraďte prosím

beata_k
5. apr 2023

@mariadre Bezna vec. O par dni/tyzdnov to prejde. Davaj v noci v polospanku.

mariadre
autor
5. apr 2023

@beata_k to stačí že vypije denne Max 150ml mlieka ? Nieje to málo?

beata_k
5. apr 2023

@mariadre A ako chces donutit? 🙂 Dobehne v noci.

modro_zelena
6. apr 2023

@mariadre ty akoby si o mojej písala. Som neverila že existuje ešte niekto s podobným problémom. Moja by čaj a vodu pila ale mlieko nechuti až tak. A tiež sme na kendamile ale už nekupujem bio ale klasické. To mi odporucila jedna špecialistka na výživu, bio neobsahuje nejaké dôležité latky takze ak môžeš prejdi na nebio, aj ušetríš.
A chcem sa spýtať, on ti nepije ani keď je veľmi hladný? Lebo moja pije tak divne že najprv si dá len cca 30-40 a potom dlho nič nič nič. Po hodine, hodine a pol dopije zvysok do tých 120ml. Ráno a doobedu je to najhoršie. Nemá chuť. Lenže ja som nedávno zistila, že možno aj ma chuť, ale pitie sa jej žiaľ spája so zaspávaním. Preto najlepšie pije v noci alebo keď jej už vychádza čas na spánok. Lebo napríklad ja jej ponúkam nedopite mlieko často, naozaj často, kruti hlavou že nieeeeee nechce áni za svet. Prejde minúta, ulozim ju do postieľky a vtedy vypije a ešte aj ťahá prázdnu fľašu. Som z toho na prášky:( radila som sa aj s jednou lekárkou online, odkazuje že nemáme riešiť pokial nám deti prosperujú. Každé babo je iné, každému inak chuti. Tvoj pribera pekne?

mariadre
autor
11. apr 2023

@modro_zelena vieš čo máme starú doktorku a tie retro váhy ona koľko mu nadstavi toľko má,..budem musieť kúpiť váhu domov a tak si to odsledujem...keď mne je stále rovnaký 😁 ale čo vidím je že dosť rýchlo rastie priberať ani neviem to zatiaľ tak nevidím ale že je dlhý to vidím 😁

andigab
16. júl 2023

@mariadre neskúšala si zmeniť mliečko? Moja vymýšľala, zakotvila na babysmilk premium. Je voňavé a celkom chutné.

juliacenc
16. júl 2023

@mariadre ked ho prikrmujes a davas mu vodu, alebo cajik ziadne umele mlieko nepotrebuje. Zo stravy prijme to co potrebuje. Absolutne mu um nemusis davat. Prrcitaj si to na mamile.

andigab
17. júl 2023

@juliacenc toto by mohlo platiť u bábätka po prvom roku

beata_k
17. júl 2023

@juliacenc 5 mesacne???

juliacenc
17. júl 2023

@andigab plati to u babatka ktore uz prijima stravu. Um je len zauzivana predstava nic viac

juliacenc
17. júl 2023

@beata_k ak prijma rozmanitu stravu tak ano.

beata_k
17. júl 2023

@juliacenc A co take rozmanite prijima 5 mesacne? Segedin?