icon

Odmietanie prsníka. Čo to môže byť?

cvika
29. aug 2008

mam taky problem , mala my prestala brat prsnik tak jej musim mliecko teraz odsavat,cim to moze byt?

shela
29. aug 2008

cvika...my sme mali rovnaky problem...nam sa zmenila technika satia kvoli cumliku...skus ist s malou k lekarovi...alebo mozno len protestuje...vies z flasticky jej to ide omnoho rychlejsie ako z prsnika...mozno ze je len velmi leniva...

cvika
autor
29. aug 2008

pred dvoma dnami tahala este pekne, no vcera ako som ju isla prilozit tak zacala plakat , ked som dala cumlikk vsetko ok....takze si zostala na flaske?

shela
29. aug 2008

Ja som uz potom nemala inej moznosti... mala spapala iba predne mliecko a zadne nedokazala vysat...takze mi za 2 tyzdne schudla 500g..potom jej lekari robili testy a az posledny ukazal ze ona ma zmenenu techniku satia..takze potom som odsavala 4 mesiace kym som nestratila mliecko kvoli chorobe..nechcela som jej dat UM ale potom uz nebolo inej moznosti...takze od 5 mesiaca zacala papat UM ☹

cvika
autor
29. aug 2008

ja by som aj skusila ist k lekarovi ,ale zijem v Irsku a tu ti lekari su strasni. Vsetko je podla nich ok, na vsetko co sa spytam je ok.tak je to tu tazko.Skusim jej ho ponukat a uvidim, tiez nechcem prejst na UM, radsej budem odsavat odsavat...aj ked to dlhsie potrva...

shela
29. aug 2008

cvika...ani mi nevrav ze si v Irsku...ja som tam bola prve 4 mesiace tehotenstva(Dublin)....no po tom co som krvacala prve 3 mesiace tehu a oni vraveli ze je to OK sme odtial odisli.Ani raz ma neposlali na sono...nic so mnou nerobili.iba mi brali krv a nic ine.tak sme sa prestahovali sme sa do Svedska..manzel je sved...takze ta uplne chapem ake mas tam starosti s tymi irskymi magormi...

cvika
autor
29. aug 2008

skusim vyskusat slovenskeho doktora ktory je v &dubline, zacal len pred nedavnom, tak uvidime.teraz mala papala tak tak z jedneho prsnika ale aj to sa stale mrvila a neskor zas rev...som taka zmatena ci zostat pri MM alebo Um

emily
29. aug 2008

cvika, ja mám ten istý problém ale u nás to začalo až od 3 mesiaca a celý 4 mesiac a ešte 2 týždne som to nejak vydržala ale potom som prešla od zúfalstva na UM ale teraz skúšam opäť na MM prejsť a ked nebude chcieť moj prsník tak aspoň na fľašu 😒

cvika
autor
29. aug 2008

Emily a 2tyzdne si vydrzala odsavat?lenze dalsie co je ze mala ked mi papala tak len z jedneho prsnika a teraz ked odsavam mozem len z jedneho ,z druheho len kapka.takze asi dost mlieka dlho nebudem mat.. ☹ , nerada by som chcela na UM

emily
29. aug 2008

nie ja som 4 mesiace a 2 týždne takto prikladala malu a potom som si vzala odsávačku a zistila som že mi odsávačka nevytiahne mlieko tak som nasadila umelé ale ked som si rukou stisla prsník tak mi išlo mlieko tak teraz sa pokúšam apoň ručne odsávať 😉

cvika
autor
29. aug 2008

a maly/a ti v pohode priberali aj ked moc nechceli tahat?ja mam 2 mesacnu slecnu, doteraz priberala dobre a taketo moresy zacali cca 2 dni do zadu, ze nechce prsnik...a ked sa priblizim placka, asi tyzden do zadu som malej odsala mlieko ,lebo som musela niekde ist a pila z flasky...je mozne ze tak rychlo si privykla na flasku a preto nechce prso?

cvika
autor
29. aug 2008

kolko mala linda ked zacala zdvihat hlavku?

emily
29. aug 2008

no posledný 3 mesiac pribrala najmenej necelých 300g a hlavu dvíhala už od 2,5 mesiaca 😉 no je možné že si zvikla na fľašu, naša si určite zvikla na fľašu lebo od narodenia sme jej dávali čaj 😖